Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp Koronavirüs chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ankara Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım A.Ş.’ye Kim Atandı?

Türkiye Petrolleri Petrol Dağıtım A.Ş.’de üç üst düzey atama gerçekleştirildi. Türkiye Petrolleri Pazarlama Direktörlüğü’ne Burcu Tarhan, Tesisler Direktörlüğü’ne Haluk Sencer, Yatırım Direktörlüğü’ne ise Özkan Akdoğan getirildi.



Burcu Tarhan Kimdir?
1984 yılında Amasya Merzifon’da doğan Burcu Tarhan, 2007 yılında Bilkent Üniversitesi Ekonomi bölümünde lisans derecesini; 2011 yılında ise İstanbul Bilgi Üniversitesi Pazarlama İletişimi bölümünde yüksek lisans derecesini tamamladı. Çalışma hayatına Türk Telekom A.Ş.’de pazarlama bölümünde uzman olarak başlayan Tarhan, Eti Pazarlama ve Sanayi A.S. ve Şişecam Holding gibi firmalarının pazarlama departmanlarında çeşitli görevleri üstlenmiştir. En son Paşabahçe Cam Sanayii A.Ş.’de Ticari Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Tarhan, yurt içi ve yurt dışı pazarlarından sorumlu olarak çalışmıştır. 03.07.2017 tarihi itibariyle Türkiye Petrolleri Pazarlama Direktörü olarak atanan Burcu Tarhan; bekârdır ve İngilizce bilmektedir.



Haluk Sencer Kimdir?
1968 yılında Ankara’da doğan Haluk Sencer, 1991 yılından ODTÜ Makine Mühendisliği bölümünü bitirdi. Çalışma hayatına NVT Shell’de Süpervizör olarak başlayan Sencer, sırasıyla Türk Petrol, Shell, Petrol Ofisi, Turkuaz Petrol’ün strateji ve planlama departmanların da müdürlük ve direktörlük görevlerini yaptı. En son Akgün Grup’ da Genel Müdür olarak görev aldı. 15.05.2017 tarihi itibariyle Türkiye Petrolleri Tesisler Direktörü olarak atanan Haluk Sencer evli ve bir çocuk babası.




Özkan Akdoğan kimdir?
1986 yilinda Amasya’da doğan Özkan Akdoğan, 2009 yılında Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünü bitirmiştir. 2010 yılında çalışma hayatına Erbakır Elektrolikit Bakır Ürünleri A.S.’de Stratejik Planlama Uzmanı olarak başlayan Akdoğan, 2011 yılı itibariyle Türkiye Petrolleri’nde Yatırım Şube Müdürü olarak görev yaptı. 15.05.2017 tarihinde ise Türkiye Petrolleri Yatırım Direktörü olarak atanan Özkan Akdoğan; evli ve Ingilizce biliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.