Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Koca Dünya bugünün gündemi HAVA HAREKATI türk silahlı kuvvetleri gündem özeti süt

TUROYD İlk Yönetim Kurulu ve Başkanını Seçti

Türkiye genelinde otel yöneticilerinin bir araya gelerek oluşturduğu, Turizm Otel Yöneticileri Derneği (TUROYD) ilk yönetim kurulu ve başkanlık seçimini gerçekleştirdi.

Turizm sektöründe emek veren ve yatırımcılar arasında bağ kurmayı amaçlayan TUROYD 13 Haziran Salı günü Ümraniye Crowne Plaza’da gerçekleşen seçimde Başkan ve Yönetim Kurulu seçimini Ali Can Aksu ve ekibi oy birliğiyle kazandı.

Seçim sonrası verilen İftar yemeğinde basın mensuplarıyla bir araya gelen TUROYD Başkanı Aksu, TUROYD’ un birlik ve dayanışmanın tek adresi olacağını ve Türk turizminin gelişmesi ve mevcut krizin aşılmasına katkıda bulunacaklarını belirterek şu görüşlere yer verdi:

“Türk otelciliğini uluslararası standartlara taşıyacağız. Şimdiden 140.000 yatak kapasitesine ulaştık. Hedefimiz 81 il demiştik. Bu sözde ilerlemenin yanı sıra şimdiden Çin, Azerbaycan, Gürcistan, Kıbrıs, Kazakistan, Dubai, Kuveyt üyelerimiz arasına girdi. Sadece uluslararası arenada değil, ülke içinde etkin rol alacağız. Bölgesel yönetimleri önemsiyoruz. 9 bölgesel yönetimle çok farklı bir çalışma modeli oluşturacağız. Şeffaf yönetim temel ilkemiz olacak. İşte bu nedenle bağımsız disiplin ve denetim kurulu oluşturduk.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.