Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat

Uykusuzluk Kilo Alımına Neden Oluyor

Korona virüsün etkilerinin her geçen gün artması ile uyku problemlerinde de artış yaşanmaya devam ediyor. Bağışıklık ve uyku ilişkinin öneminin konuşulduğu bu süreçte, yaşanan uyku bozuklukları pek çok sorunu da beraberinde getiriyor. Uzmanlar, bağışıklığın yanı sıra uykusuzluğun dolaşım ve metabolizma hızını azaltarak kilo alınımı artırdığını ifade ediyor. Ayrıca, uzmanlar bahar aylarının gelmesi ile yaşanacak uyku sorunlarının önüne geçilmesinin de kilo vermede oldukça önemli olduğunun altını çiziyor. Bu kapsamda, İşbir Yatak sindirimi rahatlatıcı soya lifli yatak teknolojisini tüketici ile buluşturuyor.

NASA TARAFINDAN ASTRONOTLAR İÇİN GELİŞTİRİLMİŞ 

Soya, insan vücuduna sağladığı bilinen yararları nedeniyle yatak teknolojilerinde yerini almaya devam ediyor. Sindirim sisteminin düzenli çalışmasını sağlayan soya, hazımsızlık ve kabızlığın azalmasına yardımcı olarak vücutta strese bağlı oluşan mental ve zihin yorgunluklarını ortadan kaldırıyor.

Soyanın tüm yararlı etkilerini ve viskoelastik malzemenin basınç indirgeyici özelliğini aynı noktada buluşturan İşbir Yatak’ın ViscoStar katmanlı Nature yatağı, kullanıcıların uyku verimini artıran bir nitelikte.

Açık hücreli vikoelastik malzeme ve soya lifli kılıflardan oluşan akıllı yatak, vücut ısısı ve basıncına duyarlı yapısıyla vücut kıvrımlarına en iyi şekilde uyum sağlıyor ve kullanıcısına sağlıklı bir uyku için ideal ortamı sunuyor.

DOĞRU VİSCOSTAR YATAK SEÇİMİ BEL AĞRISININ ÖNLÜYOR

Esnek yapısı sayesinde yüksek hareket yeteneğine sahip olan ViscoStar konfor katmanlı yataklar, vücudun basınç noktalarına en iyi şekilde uyum sağlıyor. Bel, boyun, sırt ve omuz ağrılarının oluşumunda önleyici nitelikte olduğuna dikkat çeken uzmanlar, doğru ViscoStar yatak seçiminin bu bölgelerdeki ağrıların oluşumunu önlediği gibi, sağlığın yeniden kazanılması konusunda da tedaviyi destekleyici bir nitelik taşıdığını söylüyor.

Etkin basınç azaltıcı özelliği ile bel, sırt, omuz ve boyun gibi basınç noktalarına uyum sağlıyor. Fizyolojik pek çok olumsuzluğun ve yorgunluğun azaltılmasına katkı sağladığı için tıp dünyası tarafından da tavsiye ediliyor. Isıya ve basınca duyarlı akıllı ViscoStar katman, kullanıcının vücut ısısı ve basıncıyla hareketlenerek vücudun şekline ve yapısına göre ergonomik hale geliyor ve vücuda tam uyum sağlıyor. Açık hücreli yapısı sayesinde de, gece boyunca maksimum hava sirkülasyonu sağlayarak derin ve kesintisiz bir uyku deneyimi sunuyor. Konfor katmanı ile esnek ve basınç indirgeyici yapısı sayesinde, omurganın gün içerisindeki doğal duruşunu destekleyerek vücuttaki kan dolaşımının gece boyunca devam etmesine de yardımcı oluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.