Vodafone'den KOBİ'lere Red Business Avantajları

Vodafone, Red Business tarifeler ile işletmelere ekonomik fayda sağlamak amacıyla Red Business tarifesini kullanan KOBİ’lere 14.5 milyon TL’lik fayda sağladı. Fırsatlar işletmelerin en önemli ihtiyaçları belirlenerek sunuluyor.

Araç İhtiyaçlarından, Seyahate; Yemekten, Sinemaya Tüm İhtiyaçlar Red Business Farkıyla Vodafone’da
Son 12 ayda 345 bin kere kullanılan ve yüksek verimlilik artışı sağlayan avantajlar kapsamında satış elemanı fazla olan veya araba masrafı olan işletmeler arabalarını Otovinn Araç Yıkama noktalarında ayda bir kez ücretsiz yıkatabiliyor. Diledikleri aracı Budget'tan %50 indirimle kiralayabiliyor, lastik değiştirme ve servis hizmetinden indirimli bir şekilde faydalanabiliyor. İşi gereği çok fazla dolaşan işletmelere de avantajlar sunan Vodafone, havalimanından yola çıktığı andan uçağa bindiği ana kadar birçok faydayı sunarak verimliliklerini artırıyor. Vodafone’un sunduğu avantajlar arasında İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa, Bodrum Milas (İç Hatlar) veya Izmir Adnan Menderes’ten uçuşlarında ücretsiz lounge hizmeti, İstanbul Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanlarında ücretsiz hızlı geçiş, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda ücretsiz otopark, İstanbul Atatürk ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nda ücretsiz yurtdışı çıkış harç pulu ve VIP havaalanı transfer hizmeti bulunuyor. İşletme çalışanlarını da unutmayan Vodafone,


sunduğu avantajların yani sıra, belirli sinema salonlarında 2. bileti hediye veriyor.
 
M. Sinan Kızıldağ: “Kobi’ler Ceplerinde Kalan Parayla Verimliliklerini Artırmaya Odaklanıyor”
Türkiye'deki işletmelerin tüm ihtiyaçlarını en iyi şekilde analiz ettiklerini ve bu doğrultusunda en faydalı ve hesaplı çözümleri sunduklarını belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı M. Sinan Kızıldağ, “Vodafone olarak işletmelerin iletişim ihtiyaçlarını karşılamanın yani sıra işletmelere sunduğumuz avantajlarla da is süreçlerinde tasarruf yapma fırsatı veriyoruz. Bu doğrultuda Red Business tarifeleri ile sunduğumuz avantajlı servisleri bir yılda 345 bin kere kullanan işletmelerimiz toplamda 14.5 milyon TL tasarruf sağladı. Yoğun bir is hayati olan is ortaklarımıza sunduğumuz bu avantajlarla, işletmelerimizin iletişim ve temel ihtiyaçlarına yönelik harcamalarını asgariye indirip, ceplerinde kalan parayla firmalarının verimliliğini artırmaya odaklanmalarını hedefliyoruz. Sağladığımız maliyet avantajıyla ülke ekonomisine de önemli bir katkıda bulunuyoruz. Önümüzdeki dönemde işletmelerin en büyük masraf kalemlerinden Ofis ihtiyaçlarına yönelik hazırladığımız Kırtasiye ve Güvenlik Çözümü gibi kampanyaları sunmaya başlayacağız. Vodafone olarak her ölçekten işletmenin ihtiyaçlarına akıllı ve pratik çözümler sunmaya devam edeceğiz” dedi.
 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.