Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan fenerbahçe babacan Vergi EMİNE ERDOĞAN Çukurova Demirspor Kulübü Başkanı Kamil Aslan

Vodafone FreeZone ile İstanbul'da Caz ve Dans

Vodafone Türkiye’nin gençlik markası FreeZone’un desteğiyle, 24. İstanbul Caz Festivali kapsamında bu yıl 4’üncüsü düzenlenen “Parklarda Caz” etkinliği, 9 Temmuz Pazar günü Fenerbahçe Khalkedon’da gerçekleştirildi. İstanbulluların ücretsiz izlediği “Parklarda Caz”, katılımcılarına caz ve dans dolu bir gün yaşattı.



Vodafone, 2010 yılından bu yana resmi iletişim sponsoru olduğu İstanbul Kültür Sanat Vakfı’nın (IKSV) etkinliklerine desteğini sürdürüyor. IKSV tarafından 4’üncü kez düzenlenen “Parklarda Caz” etkinliği, bu yıl da Vodafone FreeZone’un destegiyle gerçekleştirildi. 24. İstanbul Caz Festivali kapsamında 9 Temmuz Pazar günü Fenerbahçe Khalkedon’da düzenlenen, festivalin kültleşen etkinliği “Parklarda Caz”a, Türkiye’den başarılı genç cazcıların yani sıra dünyaca ünlü caz sanatçıları da konuk oldu.


 
Caz müziğinin keyfini şehrin parklarına taşımayı hedefleyen “Parklarda Caz” etkinliği kapsamında, ücretsiz Genç Caz konserlerinde Gagarin Jazz Band, Deniz Özçelik Quintet, İstemeden OIdu!, İpek Göztepe Quintet ve Bidar Kalender sahne aldı. “Parklarda Caz”, Genç Caz gruplarının yani sıra İspanyol ekip Mastretta da ağırladı. Mastretta, arka planına Akdeniz aroması eklenmiş deneysel seyahatler ve rock dokunuşlarıyla İstanbulluları popüler ve güncel müziğe doyururken, zevke davet eden dans şarkılarıyla etkinliğe renk kattı. “Parklarda Caz”, konserlerin ardından açık hava sinemasında “Searching for Sugarman” gösterimiyle sona erdi. Etkinlik süresince TAK ile Tasarım Pazarı da ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.
 
İstanbul Caza Doyacak
 
İstanbul Kültür Sanat Vakfı (IKSV) tarafımdan düzenlenen ve 21 Temmuz’a kadar sürecek 24. İstanbul Caz Festivali, cazın duayen isimlerinden yeni kesiflere 200’ü aşkın yerli ve yabancı sanatçıyı İstanbul’un 20 farklı mekânında 50’nin üzerinde konserde ağırlayarak İstanbullulara farklı konser deneyimleri yasatacak. Festival programına resmi web sitesi caz.iksv.org’un yanı sıra Vodafone’un katkılarıyla yenilenen “IKSV Mobil” uygulamasından da erişilebiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.