Vodafone Hd Ses Teknolojisi İle Babalar Ve Çocukları Buluşturuyor

Türkiye’de en geniş 4.5G kapsaması sağlayan operatör olan Vodafone, HD Ses Teknolojisi ile de yüksek kalitede deneyimini sunuyor. Türkiye’nin neresinde olurlarsa olsunlar babalar ve çocuklarının yan yanaymış gibi konuşabilmesini sağlayan Vodafone, Babalar Günü için hazırladığı reklam filminde de HD SES Teknolojisi VoLTE ile mesafeleri ortadan kaldırıyor.Ayrıca Vodafone’un özel Babalar Günü kampanyası kapsamında, babaların çok beğeneceği elektronikten kişisel bakıma, giyimden GSM’e kadar çeşitli indirimler yapılacak.
 
Babalar günü için hazırlanan reklam filminde bir babanın beşikteki kızını uyutmak için saz calip türkü söylediği, kızı biraz daha büyüdüğünde ve gök gürültüsünden korktuğunda da yine sazını eline alıp kızının huzurlu bir uykuya dalmasını sağladığı görülüyor. Yıllar sonra bir gece başucundaki telefon çalan baba, bu sefer üniversite yurdundaki ranzasında, kelimeler boğazına düğümlenen ve ağlamamaya çalışan kızıyla görüntülü konuşurken görülüyor. Baba sazını bir kez daha eline alıp, kızına her zaman söylediği türküyü bu sefer görüntülü olarak, sanki kızının yanındaymış, başucunda ona türkü söylüyormuş gibi söylüyor. Böylece Vodafone' un yeni HD Ses Teknolojisi (VoLTE) ye vurgu yapılıyor.

Vodafone HD Ses Teknolojisi (VoLTE) ile artık kalabalık veya arkada yoğun gürültünün olduğu ortamlarda bile sessiz bir odada konuşuyor gibi kaliteli bir görüşme deneyimi sağlanıyor. Ayrıca HD ses Teknolojisi (VoLTE) ile birlikte, eskiden 6 saniye sürebilen sesli aramaların bağlanma süresi, neredeyse 1 saniyeye iniyor. HD Ses Teknolojisi (VoLTE), aynı anda veri ve ses kullanımına izin verdiği için telefon görüşmeleri sırasında dosya indirmeye ya da göndermeye devam edebiliyor; konum veya fotoğraf paylaşılabiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.