Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan fenerbahçe babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Vergi EMİNE ERDOĞAN

“Vodafone Red’le Mücbir Sebepler”den “Arkadaşını Getir” Kampanyası

Vodafone Red’le Mücbir Sebepler” kazandırmaya devam ediyor. İkinci haftasına giren yayında yepyeni bir kampanya tanıtıldı. Vodafone Yanımda üzerinden arkadaşlarını Vodafone’lu olmaya davet edenler 15 GB kazanıyor.


Vodafone Red, ünlü isimler Bartu Küçükçağlayan ve Melikşah Altuntaş’ın sevilen Instagram canlı yayını “Vodafone Red’le Mücbir Sebepler” sponsorluğu kapsamında tanıttığı kampanyalara bir yenisini daha ekliyor. Kampanya kapsamında, arkadaşlarını Vodafone Red’e davet eden Vodafone’lu müşteriler, hat aktivasyon işleminin tamamlanmasının ardından 3 ay geçerli 15 GB hediye internet kazanırken, arkadaşının daveti üzerine Vodafone Red’li olan yeni aboneler de 3 ay geçerli 15 GB hediye internet kazanıyor.


Kampanyadan yararlanmak için, davet edilen kişinin Vodafone Yanımda üzerinden arkadaşını davet etmesi, davet edilen müşterinin de kendisiyle paylaşılan link üzerinden başvurusunu gerçekleştirmesi gerekiyor.


Arkadaşlarının daveti üzerine Vodafone Red’e geçen müşterilere, online’da %15 indirimin yanı sıra indirimli antikor testi, ücretsiz araç yıkama, ücretsiz araç dezenfeksiyon, araç kiralamada %40 indirim, ücretsiz Havaist, havaalanında ücretsiz Fast Track ve Lounge hizmeti, Big Chefs’te ücretsiz kahve ve indirimli kahvaltı, Trendyol’da 20 TL indirim gibi birçok ayrıcalık da sunuluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.