Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken adana şehit fetö tüik abd tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Vodafone'un Sponsorluğunda Capital500 Ödülleri Sahiplerini Buldu

Capital Dergisi’nin bu yıl 19’uncusunu gerçekleştirdiği “Capital500 - Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması”nın sonuçlarına göre yüksek performanslarıyla öne çıkan şirketler dün akşam ödüllendirildi.

Vodafone’un ana sponsorluğunda düzenlenen “Capital500 Ödül Töreni”nde toplam 8 kategoride 24 ödül verildi. İş dünyasının liderlerini bir araya getiren gecede, Türkiye’nin en büyük şirketleri Tüpraş, OMV Petrol Ofisi ve Türk Hava Yolları olarak sıralanırken, Kibar Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı Asım Kibar “Onur Ödülü”nü, bu yıl ilk kez verilen “Vodafone Dijitalleşme Özel Ödülü”nü ise Migros Ticaret A.Ş. Bilgi Teknolojileri ve İş Geliştirme Direktörü Kerim Tatlıcı aldı.
 


"Yaptığımız Her İşin Merkezine Müşterimizi Koyuyoruz"

Ödül töreninin açılışında konuşan Vodafone Türkiye'nin CEO'su Colman Deegan, Vodafone olarak, Türkiye pazarının geleceğine ve potansiyeline inandıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye’nin en büyük  uluslararası doğrudan yatırımcılarından biri olarak, yatırımlarımızı aynı hız ve kararlılıkla sürdürüyoruz. Günümüzde dijitalleşme, kurumların başarısında kritik rol oynuyor. Gelecekte bu rolünü daha da artıracak. Biz de yaptığımız her işin merkezine müşterimizi koyuyor ve onların dijitalleşmesini sağlıyoruz. Dijitalleşme Endeksi’ne göre, dijitalleşmedeki her 10 puanlık artış yüzde 1,5’lik ek Faiz ve Vergi Öncesi Kâr marjı anlamına geliyor. Vodafone olarak, Yarına Hazırım Platformu altında kurumların verimliliklerini artırarak değişen iş dünyasında yarına hazır olabilmesine yardımcı olacak yenilikçi çözümler sunuyoruz. Bugün itibariyle Türkiye’deki 44 bin işletme tarafından doldurulan anket sonucuna göre yüzde 53 olan ulusal dijitalleşme endeksini yüzde 75’e çıkarmak için çalışıyoruz. Bu vesileyle, bu gece ödül alan şirketler başta olmak üzere tüm Capital500 şirketlerini gösterdikleri üstün performansın yanı sıra Türkiye’nin büyümesine sağladıkları katkıdan dolayı tebrik ediyoruz.”



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.