Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan Hakkari atatürk çukurova belediyesi HAVA HAREKATI recep tayyip erdoğan kızılay operasyon chp haberleri

Vodafone'a Uluslararası Ödül

 

Vodafone Türkiye Ticari faaliyetleri ve sosyal yatırımlarıyla müşterileri ve toplum için değer yaratmayı hedeflediği  5. Sürdürülebilirlik Raporu ile Astrid Kurumsal Tasarım Ödülleri’nde ‘Sürdürülebilirlik Raporu’ kategorisinde ödüle layık görüldü.

 

Sürdürülebilirlik konusundaki yaklaşımını ve bu alanda hayata geçirdiği faaliyetleri tüm paydaşlarına sunmak amacıyla yayınladığı 5. Sürdürülebilirlik Raporu ile rakiplerini geride bırakan Vodafone Türkiye Astrid Kurumsal Tasarım Ödülleri’nde ‘Sürdürülebilirlik Raporu’ kategorisinde ödül aldı.

 

İletişim çalışmalarını dünya çapında değerlendirmek üzere kurulan MerComm tarafından düzenlediği Astrid Kurumsal Tasarım Ödüllerini 15 farklı kategori altında sanat, yaratıcılık, inovasyon ve özgünlük gibi kriterlere dayalı olarak sahiplendiriyor. Kurumların dünya çapındaki iletişim çalışmalarını değerlendirmek üzere 15 yıldır farklı uluslararası başarılı ödül ve organizasyona ev sahipliği yapan MerComm’un düzenlediği Astrid 26 yıldır farklı kategorilerde iş dünyasının en başarılı kurumlarını ve çalışmalarını ödüllendiriyor. 26. yılını geride bırakan organizasyon, iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösteriliyor.

 

İş dünyasının en saygın organizasyonlarından birinden ödül almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Vodafone Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt yaptığı açıklamada,“Vodafone olarak, Türkiye’nin Dijital Dönüşümüne liderlik etme hedefiyle faaliyet gösterirken, sürdürülebilirlik stratejimiz doğrultusunda hayata geçirdiğimiz uygulamaları ve elde ettiğimiz performansı her yıl uluslararası standartlara uygun olarak raporluyoruz. Sürdürülebilirliğin bir tercih değil, gelecek nesillere karşı büyük bir sorumluluk olduğu yaklaşımıyla hareket ediyoruz. Şeffaf, hesap verebilir ve katılımcı bir yönetim anlayışı ile tüm sürdürülebilirlik çalışmalarımızı kamuoyuyla paylaşıyoruz.” İfadelerini kullandı.

 

Yayınladıkları sürdürülebilirlik raporlarının layık görüldüğü ödüllerin  bu çalışmalarımızın değerli olduğunun bir kanıtı olduğunun altını çizen Öğüt, “Tüm dünyada kabul gören, birçok uluslararası ödül ve organizasyona ev sahipliği yapan bir kurum tarafından ödüle layık bulunmaktan dolayı çok mutluyuz. Türkiye’nin doğal kaynaklara, çevreye saygılı, fırsat eşitliğinin hakim olduğu bir toplum olması adına yürüttüğümüz operasyonlarımızı şeffaflık ilkemiz doğrultusunda paydaşlarımıza aktarmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.