Öne Çıkanlar deprem HAVA HAREKATI çukurova belediyesi Hakkari başbakan binali yıldırım operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis Hakurk Aleyna Tilki

Vodafone’dan Ev İnternetini Cebe Taşıyan Yeni Kampanya

Dijital yaşamı bireyler için kolay ve erişilebilir kılmayı hedefleyen Vodafone, yeni ev interneti kampanyasıyla müşterilerine her an her yerde internet keyfi yaşatmaya devam ediyor. Sektörde bir ilk olan yeni “Vodafone Evde, Ev İnternetiniz Cebinizde” kampanyasıyla, Vodafone müşterileri ev internetindeki kotadan her ay 8 GB’a kadar datayı ücretsiz olarak cep telefonlarında da kullanabiliyor.

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, ev interneti kullanıcılarına maksimum internet keyfi yaşatacak yenilikçi kampanyalar geliştirmeye devam ediyor. Günlük yaşamında interneti yoğun kullanan aboneler için tasarlanan ve sektörde bir ilk olan yeni “Vodafone Evde, Ev İnternetiniz Cebinizde” kampanyasıyla, Vodafone müşterileri ev internetindeki kotadan her ay 8 GB’a kadar datayı ücretsiz olarak cep telefonlarında da kullanabiliyorlar. Data aktarımının ayda 2 kere günlük 4 GB olarak gerçekleştiği kampanyayla Vodafone’lular, ev internetlerini cep telefonlarına da taşıyarak her an her yerde internet keyfi yaşayabiliyorlar.

“Evde sunduğumuz internet keyfini dışarıda da yaşama imkânı sağlıyoruz”

Bireylerin ve hanelerin dijitalleşmesine önem verdiklerini belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, şunları söyledi:

“Vodafone olarak, müşterilerimizin kesintisiz internet ihtiyaçlarına yönelik uygun fiyatlı teklifler geliştirmeye devam ediyoruz. Bu doğrultuda, sürekli internete bağlı olmak, evde ve sokakta kesintisiz internet deneyimi yaşamak isteyen müşterilerimiz için yeni bir ev interneti kampanyası geliştirdik. Sektörde bir ilk olan yeni ‘Vodafone Evde, Ev İnternetiniz Cebinizde’ kampanyamızla müşterilerimize evlerinde sunduğumuz internet keyfini dışarıda da yaşama imkânı sağlıyoruz. Böylece, hiçbir yerde internetsiz kalmadıkları gibi, ev internetini ister evde ister dışarıda cep telefonlarından GB’larının hakkını vererek kesintisiz kullanabiliyorlar. Ücretsiz sunduğumuz bu hizmetle müşterilerimiz ayda 8 GB’a kadar ev internetini cep telefonlarında da kullanabiliyorlar. Vodafone olarak, müşterilerimizi geleceğin heyecan verici dünyasına hazırlayacak ayrıcalıklı ürün ve servisler sunmaya devam edeceğiz.”

Mayıs sonuna kadar geçerli olacak yeni “Vodafone Evde, Ev İnternetiniz Cebinizde” kampanyasından faydalanmak isteyen müşteriler, Vodafone Yanımda uygulamasından GUNLUK 4GB yazıp 7000’e SMS atarak ya da 0850 542 0 542 no’lu telefonu arayarak faydalanabiliyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.