Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp abd Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Vodafone’dan Okula Dönüş Döneminde Bütçeleri Sarsmayan Ev İnterneti ve Tablet

Vodafone, öğrencilerin okula dönüş dönemiyle birlikte sabit internet hizmetindeki kampanyalarına bir yenisini daha ekledi.

Vodafone, 1,5 yıl önce başlattığı “Evlerde Dijital Dönüşüm” seferberliğine yeni hizmet ve kampanyalarla devam ediyor. Ailelerin okula dönüş dönemiyle beraber artan masraflarına bir de ev interneti yükü eklenmesin diye tasarlanan “Okula Dönüş” kampanyası ile Vodafone SüperNet’e geçen herkese ilk ay ev interneti faturaları hediye olarak sunulurken, tarifeye ek 5,90 TL’ye ve 24 aylık taksitlerle tablet sahibi olma imkanı da sağlanıyor.

Vodafone bu kapsamda, 56,90 TL’den başlayan fiyatlarla limitsiz ev interneti sunan Anahtar Teslim Tarifeler’de geçerli olan “Okula Dönüş” kampanyası ile internetsiz ev kalmamasını hedefliyor.

Vodafone SüperNet'in sunduğu Anahtar Teslim Tarifeler “Okula Dönüş” kampanyasına 31 Ekim 2016 tarihine kadar başvuran herkes kampanyadan yararlanabilecek.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.