Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Melatonin hormonu Mangal En İyi Uluslararası Film Cansu İvecen Kuru Gürültü Halil İbrahim Bekdemir Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Entube hasta sayısı

Vodafone’den 15 Temmuz’un Birinci Yıldönümüne Özel Ücretsiz Dakika, SMS ve İnternet

Vodafone15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında tüm abonelerine 15 Temmuz 09:00 ile 16 Temmuz 09:00 arası geçerli olmak üzere ücretsiz şebeke içi 600 dakika konuşma, 1000 SMS ve 1 GB mobil internet vereceğini duyurdu. Aynı tarihlerde, anma program ve törenlerinin gerçekleştirileceği noktalarda Vodafone’lu abonelere ücretsiz Wi-Fi hizmeti de sunulacağını da açıklamasına ekledi.

Vodafone, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri süresince abonelerinin kesintisiz ve rahat iletişim kurması için ücretsiz dakika, SMS ve mobil internet vereceğini açıkladı. Buna göre, 15 Temmuz 09:00 ile 16 Temmuz 09:00 arası geçerli olmak üzere tüm Vodafone abonelerine ücretsiz şebeke içi 600 dakika konuşma, 1000 SMS ve 1 GB mobil internet tanımlanacağı belirtilen açıklamada, aynı tarihlerde, anma program ve törenlerinin gerçekleştirileceği noktalarda Vodafone’lu abonelere ücretsiz Wi-Fi hizmeti de sunulacağı ifade edildi.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, şunları söyledi:

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde, vatanımız için yüreklerini ortaya koyan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyoruz. 15 Temmuz’un birinci yıldönümünde, abonelerimize kesintisiz ve kaliteli iletişim hizmeti sunma taahhüdümüz ve Vodafone Grubu’nun da genel uygulaması olarak, yoğun halk katılımının olduğu alanlarda ek kapsama ve kapasite desteği sağlıyoruz. Bu desteğe mobil altyapıyı tamamlayıcı olarak verilen ücretsiz Wi-Fi hizmeti de dahil.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.