Öne Çıkanlar Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Kovid19 cumhurbaşkanı erdoğan cumhurbaşkanı Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı bugünün gündemi CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ ENGİN ALTAY HAVA HAREKATI

Vodafone’lular “Burger”e Doyacak

Vodafone, burger seven müşterileri için, Türkiye’de hızlı servis restoran zinciri sektörü lideri TAB Gıda bünyesinde faaliyet gösteren Burger King® ile işbirliğine gitti. Vodafone’lular, Ağustos ayı boyunca vazgeçilmez lezzetlerin adresi Burger King®’in efsane lezzeti Whopper Jr.® Menü’yü 17,25 TL yerine 11,95 TL’ye alabilecek.

“Dijitalleşmenin öncü operatörü” olma vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, dijital iş ortaklıklarıyla bireysel müşterilerine farklı deneyimler sunmaya devam ediyor. Dünya genelinde fast-food sektörünün lider markalarından, vazgeçilmez lezzetlerin adresi Burger King® ile işbirliğine giden Vodafone, burger seven müşterilerine özel bir indirim kampanyası başlattı. Bu kapsamda Vodafone’lular, Ağustos ayı boyunca efsane lezzet Whopper Jr.® Menü’yü 17,25 TL yerine 11,95 TL’ye alabilecek.

Kampanyadan yararlanmak isteyen Vodafone müşterileri, 16 Ağustos’a kadar Vodafone Yanımda uygulaması içinde yer alan Avantaj Cepte platformundan indirim kodu alabilecek. Vodafone’lular, aldıkları bu indirim kodunu diledikleri bir Burger King® restoranında kullanabilecek.

Anahtar Kelimeler:
VodafoneTab Gıda
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.