Öne Çıkanlar terörist MSB Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu cumhurbaşkanı erdoğan chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Kovid19 cumhurbaşkanı pkk Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı

Whirlpool’dan 2 Yeni Üst Düzey Atama

Whirlpool Corporation Türkiye bünyesinde Mayıs 2017’den bu yana Küçük Ev Aletleri ve Klima Satış ve Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Aylin Alpay, şirketin yeni Pazarlama Direktörü olarak atandı. Yeni görevine Temmuz 2018 itibarıyla başlayan Alpay, tüm pazarlama operasyonlarının sorumluluğunu üstlenecek.

Aylin Alpay kimdir?

Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Aylin Alpay, profesyonel kariyerine 2003 yılında Beko’da Uluslararası Satış Müdürü olarak başladı. Alpay kariyeri süresince Samsung Electronics Türkiye’de Ürün Müdürü, Metro Toptancı Market’te Kategori Müdürü ve Sony'de Grup Satış ve Pazarlama Müdürü pozisyonlarında görev aldı.

Whirlpool Corporation Türkiye’nin yeni Satış Direktörü Özkan Yıldırım Oldu

Temmuz 2018 itibarıyla Whirlpool Corporation Türkiye Satış Direktörü olarak atanan Özkan Yıldırım, şirketin tüm satış süreçlerinin ve ekibinin yönetiminden sorumlu olacak.

Özkan Yıldırım kimdir?

Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu olan Özkan Yıldırım, kariyerine 1992’de Tatiş Holding’in satış departmanında Samsung markalı ev elektroniği ürünleri için iş geliştirmeden sorumlu müdür olarak başladı. Yıldırım’ın çalışma hayatı daha sonra Profilo‘da devam etti ve ardından General Electric’de Marmara Bölge Müdürü olarak görev yaptı. Temmuz 2018 itibarıyla başladığı yeni pozisyonundan önce Whirlpool Corporation Türkiye’de şirketin satış organizasyonunda farklı kanalların yöneticiligini üstlenen Özkan Yıldırım, en son Geleneksel Kanal Satış Direktörlüğü görevini yürütüyordu.

Anahtar Kelimeler:
Klima
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.