Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan Hakkari atatürk çukurova belediyesi HAVA HAREKATI kızılay recep tayyip erdoğan operasyon başbakan binali yıldırım

Wilson'un Türkiye Distribütörü Finspor Oldu

Wilson, Salomon, Atomic, Arc'teryx, Mavic, Suunto ve Precor gibi dünyaca ünlü markalara sahip spor malzemeleri firması Amer Sports, dünyada ve Türkiye’de tenis dünyasının lider markası Wilson’un Türkiye distribütörlüğü için FinSpor’la anlaştı.

Türkiye’de FinSpor distribütörlüğü ile perakende, toptan ve e-ticaret kanallarında satış noktalarını arttırarak Türkiye tenis pazarında daha da büyüyecek.
FinSpor’un, spor perakendeciliğinde 40 yılı aşkın deneyimi, 240 perakende noktası, takım ve bireysel sporları geliştirmek için çeşitli liglerde ve sporcularla sponsorluk anlaşmaları bulunuyor.

Amer Sports; “Türkiye’ye inanıyoruz, tenis pazarını büyütmeyi hedefliyoruz”
Amer Sports, yeni başlayanlardan profesyonel sporculara kadar spor yapan herkese en iyi spor malzemelerini sağlamak misyonu ile Wilson markasının Türkiye’deki konumunu daha da güçlendirerek, sektörün ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamayı ve Türkiye’de tenis sporunun gelişmesine destek olmayı hedefliyor.

Tenis kategorisinin lideri konumunda bulunan Wilson, özellikle tenis akademileri ve antrenörleriyle elele vererek Türkiye’de alt yapı çalışmalarına hız verecek.

Wilson markasıyla Türkiye’den tenis sporuna dünya çapında oyuncular kazandırmayı hedefleyen Amer Sports Türkiye, İran ve Körfez Ülkeleri İş Geliştirme Müdürü Ceylan Mergen, distribütörlük anlaşması kapsamında yaptığı açıklamada; “Amer Sports ve Wilson markamızın vizyonu ile paralel bakış açısına sahip olması, FinSpor’u partner olarak seçmemiz için en önemli unsur oldu. Türkiye’ye inanıyoruz, Türkiye’deki operasyonlarımıza yeni distribütörümüz Finspor’la devam ederek, tenis kategorisine olan talebi ve pazarı büyütmeyi hedefliyoruz.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.