Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp Koronavirüs Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener AİLE chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

Wish More Hotel İstanbul’dan Öğretmenlere Anlamlı Jest

Ayrıcalıklı hizmetleriyle misafirlerine benzersiz bir konaklama deneyimi yaşatan Wish More Hotel İstanbul, gelecek nesilleri aydınlık yarınlara taşımakta en önemli rolü üstlenen öğretmenlerimiz için “Öğretmenler Günü”ne özel, hoş bir sürpriz hazırladı. Eğitim-öğrenim yılı boyunca canla başla çalışan öğretmenler, beş yıldızlı otelin zengin açık büfe kahvaltısının yanı sıra kendilerini bedenen ve ruhen rahatlatacak masaj terapisinden %30 indirim ile yararlanma olanağı bulacaklar.


Modern mimarisi, kent kültürünü yansıtan hizmet özellikleri ve gönülden servis yaklaşımı ile konforlu ve keyifli bir deneyim sunan Wish More Hotel İstanbul, Öğretmenler Günü’nü kutladığımız 24 Kasım tarihinde, öğretmenlerimiz için çok özel bir uygulamaya imza atıyor.

Sevgi, sabır ve emekle bu kutsal görevi üstlenen, gelecek nesillerin yetiştirilmesinde en önemli rolü oynayan öğretmenler, Wish More Hotel İstanbul’un Öğretmenler Günü’ne özel olarak sunduğu indirimlerle keyifli bir gün geçirmenin yanı sıra yorgunluk atmak ve dinlenmek için de fırsat bulacaklar.

24 Kasım tarihinde Wish More Hotel İstanbul’u ziyaret eden öğretmenler, 07.30-11.00 saatleri arasında sunulan açık büfe kahvaltıdan %30 indirimle yararlanabilecekler. Wish More Hotel İstanbul’un iştah kabartan, zengin içerikli kahvaltısını deneyimlemenin yanı sıra öğretmenler, masaj hizmetinden de Öğretmenler Günü boyunca, yine %30 indirimle faydalanabilecekler.

Yoğun gündemlerinden biraz olsun uzaklaşmak, sağlıklı bir ritüelle ruh ve bedenlerini dinlendirmek isteyen öğretmenlerimiz, Wish More Fitness & SPA merkezinin beş ayrı masaj odasında, konusunda uzman yabancı masaj terapistlerinden alacakları masaj hizmetiyle Öğretmenler Günü’nü keyif ve mutlulukla geçirmenin tadına varacaklar.

Anahtar Kelimeler:
öğretmenler Günü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.