Öne Çıkanlar merhum Alparslan Türkeş türkiyede kaç işsiz var toplu iş sözleşmesi yeni akite saldırı leblebi tozu bahçeli dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu YDG-H güney kore mevlüt çavuşoğlu akdeniz üniversitesi kasımpaşa

Workinton Yılın En İyi Co-Working Alanı Seçildi

“İyi Çalışanlar Ülkesi” sloganıyla binlerce girişimciye ve şirkete ortak çalışma alanı sunan Workinton, dünyanın en önemli girişimcilik ödülleri arasında yer alan Global Startup Awards’te bölgesel kategoride 2019 yılının En İyi Co-Working Alanı ödülünün sahibi oldu.

Türkiye’de co-working sektörünün en hızlı büyüyen girişimcisi Workinton, dünyanın en büyük girişimcilik ödülleri Global Startup Awards’un parçası olan EuroAsian Startup Awards’te yılın En İyi Co-Working Alanı (Best Co-working Space) Ödülü’ne layık görüldü. Gürcistan’ın başkenti Tiflis’te düzenlenen törende ödülü Workinton adına İnsan Kaynakları Müdürü Ayşe Kirman aldı. Türkiye’den 20 kategoride 747 adayın yarıştığı ödülün kazananları halk oylaması ve jüri değerlendirmesi sonucunda belirlendi.

Ödüle ilişkin bir değerlendirmede bulunan Workinton CEO’su Cihan Seyithanoğlu, şunları söyledi: “Böyle önemli bir ödülün sahibi olmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Statista'nın araştırmalarına göre, şu anda dünya genelinde yaklaşık 18.700 ortak çalışma alanı bulunuyor, bu rakamın 2025 yılına kadar yaklaşık 26.000 seviyesine ulaşması bekleniyor. Allwork.Space verilerine göre ortak çalışma alanı pazarının büyüklüğünün ise 26 milyar dolar ulaştığı biliniyor. Türkiye de bu alanda hızla gelişiyor, özellikle genç girişimciler ve serbest çalışanlar artık ortak çalışma alanlarını tercih ediyor. Bugün Workinton olarak biz de 18 farklı lokasyonda binlerce girişimciye ve şirkete co-working, sanal ofis, hazır ofis, toplantı salonu, inovasyon ve girişimcilik danışmanlık hizmetleri sunuyoruz. Hedefimizde önümüzdeki yıllarda daha fazla kişiyi ‘İyi Çalışanlar Ülkesi’ ile tanıştırmak var.”  dedi. 

Anahtar Kelimeler:
Workinton
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.