Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk abd Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Yapı Kredi Akademi Zirvesi’ne “Bay İnovasyon” Konuk Olacak

Yapı Kredi’nin, finans sektörü için lider insan kaynağını yetiştirme vizyonuyla 2008 yılında kurduğu Yapı Kredi Bankacılık Akademisi (YKBA) bu yıl Akademi Zirvesi’ni 7. kez düzenliyor. 12 Aralık'ta gerçekleştirilecek Akademi Zirvesi’nin bu seneki konuğu “Bay İnovasyon” unvanıyla tanınan iş dünyasında radikal inovasyonlar üzerine uzman Rowan Gibson olacak.

Rowan Gibson, Akademisi Zirvesi’nde “Geleceğe Ne Kadar Hazırız? / İnovasyonun 4 Odağı” başlıklı bir konferans verecek.
Dünyanın önde gelen düşünce liderleri arasında yer alan iş stratejisti Gibson, uzun yıllardan bu yana Fortune 500 şirketlerine inovatif stratejiler konusunda danışmanlık hizmeti veriyor. Geçtiğimiz 5 yılda 61 farklı ülkede verdiği seminer ve konferanslarla profesyonel yöneticilere inovasyon süreçleri hakkında yeni ufuklar açan Gibson, Akademi Zirvesi’ndeki konferansında şirketlerin geleceğe ne kadar hazır olduğunu sorgulayacak ve inovasyonun kilidini açan ana odaklara değinerek şirketlerin inovasyon stratejilerinin nasıl olabileceğine dair  görüşlerini paylaşacak.



Yapı Kredi Bankacılık Akademisi,  geçtiğimiz yıllarda dünyanın önde gelen düşünce liderlerinden, Prof. Rita McGrath’ı, Prof. Dr. Gary Hamel’ı, stratejist Prof. Dr. Richard Rumelt’i, Nobel Ekonomi Ödüllü ekonomist Prof. Dr. Peter Diamond’ı, istatistik gurusu Hans Rosling’i ve Dünya Ekonomik Forumu ile Davos Toplantıları’nın eski yöneticisi Prof. Stephane Garelli’yi ağırlamıştı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.