Öne Çıkanlar bugünün gündemi pkk azerbaycan cumhurbaşkanı erdoğan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE terörist akbank türkiye

Yapı Kredi'den Dünyayı Turuncuya Boyayan Kampanyaya Destek

Yapı Kredi, Birleşmiş Milletler Kadın Birimi'nin (UN Women) 1991 yılından bu yana tüm dünyada düzenlediği Cinsiyete Dayalı Şiddetle Mücadelede “16 Günlük Aktivizm” kampanyasına bu yıl da katılıyor. Banka, kadınlara ve kız çocuklarına yönelik şiddetin olmadığı bir gelecek için 16 gün boyunca çeşitli binalarını, kampanyanın benimsediği renk olan turuncu ışıkla aydınlatacak.

Bu yıl "Orange the World: #HearMeToo (Dünyayı Turuncuya Boyayalım: #BenideDuyun)" temasıyla düzenlenen kampanya kapsamında Yapı Kredi Genel Müdürlük, Yapı Kredi Kültür Sanat, Yapı Kredi Bankacılık Akademisi, Karaköy Palas ve Yapı Kredi Bursa şubesi aydınlatmaları ile dikkat çekerek toplumda farkındalık yaratılmasına katkı sağlayacak.

Kadın çalışan ve kadın yönetici oranlarında sektörüne liderlik eden Yapı Kredi, 16 Günlük Aktivizm’in yanı sıra kadınların toplumsal hayatta karşılaştıkları problemlere yönelik birçok kampanyanın yanında yer alıyor. Banka, Birleşmiş Milletler tarafından yürütülen ‘HeForShe’ kampanyasını desteklerken, Birleşmiş Milletler Kadının Güçlendirilmesi Prensipleri’nin (UN WEPs) imzacıları arasında bulunuyor. Ana hissedarlarından Koç Holding tarafından oluşturulan ‘İş’te Eşitlik Bildirgesi’ ve ‘Ülkem için Toplumsal Cinsiyet Eşitliğini Destekliyorum’ projelerine katkı sağlıyor. Yapı Kredi, cinsiyet eşitliğinin sağlanması ve ev içi demokrasinin güçlenmesi adına Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) ile birlikte ‘Babalar Değişiyor, Toplum Değişiyor’ projesinde de önemli bir rol üstleniyor.

Anahtar Kelimeler:
Yapı Kredi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.