Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Melatonin hormonu Mangal En İyi Uluslararası Film Cansu İvecen Kuru Gürültü Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Entube hasta sayısı Medikal Aile Terapisi nedir

Yapı Kredi Leasing, Kredi Garanti Fonu İşbirliği İle Kobilere Destek Olan İlk Leasing Firması Oldu

Yapı Kredi Leasing, Kredi Garanti Fonu (KGF) ile işbirliği kapsamında KOBİ’lere destek olan ilk leasing firması oldu. 2016 yıl sonunda sektörde kesintisiz 8 yıldır lider olan Yapı Kredi Leasing, KGF ile gerçekleştirilen işbirliği ile sektördeki öncü rolünü de sürdürmüş oldu.

Farklı sektörlerdeki tüm KOBİ’lerin ve ticari firmaların ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunan Yapı Kredi Leasing’in, KGF işbirliği kapsamında kefalet desteğinden, KGF koşullarını sağlayan tüm firmalar yararlanabiliyor. Makina yatırımlarını finanse etmek, Ar-Ge yatırımlarıyla rekabet gücünü artırmak, yeni iş kurmak ve yatırım kredisi kullanmak isteyen işletmeler, Yapı Kredi Leasing aracılığıyla KGF teminatına başvurabiliyor ve ihtiyacı olan finansmana rahatlıkla ulaşabiliyor.



KGF’nin ekonominin lokomotifi olan KOBİ’lere ve ticari firmaları desteklemede önemli bir yere sahip olduğunu düşündüklerini belirten Yapı Kredi Leasing Genel Müdürü Fatih Torun, küçük ve orta büyüklükteki işletmelere KGF kefaleti ile kolay finansmana ulaşım imkânı sağlayacaklarını söyledi. Torun sözlerine su şekilde devam etti:

“Üretimi destekleme, ülke ekonomisinin büyümesine, istihdam yaratmaya yardımcı olacak alanlarda öncü olma hedefine KGF işbirliğiyle çok önemli bir adım atmış olduk. Leasing sektöründe de teknolojik altyapımız ve hızlı süreçlerimiz ile KGF kredisini ilk kullandıran kurum unvanını taşıyoruz. Sektörün kesintisiz 8 yıldır lideri olarak hedefimiz henüz leasingi bilmeyen ya da hiç kullanmayan firmalara da leasingi tanıtmak. Bu konuda da sektörümüzü büyütecek çok önemli islere de imzamızı atıyoruz” dedi.

İlgililer bilgi için  ykb@artipr.com.tr adresine başvurabilir.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.