Öne Çıkanlar galatasaray Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Koronavirüs terörist rusya Covid19 bugünün gündemi gündem özeti chp enflasyon AİLE kılıçdaroğlu

Yapı Kredi Sardis’te Ödülleri Topladı

Yapı Kredi, bu sene ilk kez düzenlenen, finans sektörü ve teknoloji şirketlerinin en yenilikçi projeleri ile üstün pazarlama başarılarının ödüllendirildiği Sardis Ödülleri’nden 5 ödül kazanarak en çok ödül alan banka oldu. 


 
Yapı Kredi, kartlarını kaybeden müşterilerini düşünerek tasarladığı Panik Yok Butonu ile “Ürün ve Hizmet İnovasyonu Bölümü”, “Bankalar” kategorisinde birinci oldu. Yapı Kredi Mobil’de bulunan Panik Yok Butonu ile kullanıcılar kartlarını kullanıma geçici olarak kullanıma kapatarak dijital kanallardan işlemlerine devam edebiliyor. Kartları için kayıp/çalıntı bildirimi gerçekleştirip, yeni kart talebinde de bulunabiliyor.

Bankanın sivil toplum kuruluşu Young Guru Academy (YGA) iş birliği ile çocuklara bilimi sevdirmek amacıyla hayata geçirdiği sosyal kalkınma projesi “Anadolu'ya Bilim Göçü”nün reklam filmi “Pozitif Sosyal Etki Bölümü”, “Kurumsal Sosyal Sorumluluk” kategorisinde birinciliğe layık görüldü. 

Yapı Kredi’nin Silikon Vadisi’ne seyahat çekilişine katılma imkânı sunduğu, YouTube’da farklı ilgi alanlarına farklı kurgularla gösterilen filmleri ise “Dijital Pazarlama Bölümü”, “Bankalar” kategorisinde ikincilik ödülünü aldı. 

Diğer yandan 23. Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri’nde bankanın 75 yıldır kültür sanat alanında gerçekleştirdiği ilkleri ve topluma kattığı değerleri yansıtan etkileyici video mapping gösterisi ile “Kurumsal İletişim Bölümü”, “Etkinlik Yönetimi” kategorisinde ve “Yapı Kredi Digitalent Genç Yetenek Programı” reklamları ile “Entegre İletişim Bölümü”, “Bankalar” kategorisinde birincilik ödüllerinin sahibi oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.