Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp abd Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Yapı Kredi’den Bayrama Özel 3 Ay Ertelemeli İhtiyaç Kredisi

Yapı Kredi, Kurban Bayramı için sunduğu 3 ay ertelemeli Bayram Kredisi ile bayram dönemi artan ihtiyaçların finansmanında müşterilerini rahatlatıyor. Kampanya kapsamında Yapı Kredi, kredi kullanan müşterilerine taksit ödemelerini Kasım ayına kadar erteleme imkânı sağlıyor. 

İnsanı merkeze alan ‘Hizmette Sınır Yoktur’ anlayışıyla ülke ekonomisini ve müşterilerini desteklemeye devam ettiklerini belirten Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen, “İçinde bulunduğumuz Koronavirüs (Covid-19) salgını sürecinde de sınır tanımadan var gücümüzle müşterilerimizin yanında olduk ve olmaya da devam ediyoruz. Salgının ekonomik etkilerini azaltmak adına müşterilerimize güçlü finansman destekleri sağlamaya devam ediyoruz. Yapı Kredi olarak, 3 aya varan ertelemeli ödeme seçenekleriyle sunduğumuz taşıt kredisi ve aylık yüzde 0,89 faizli konut kredisinin yanı sıra Kurban Bayramı’nda da 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisiyle müşterilerimizin yanındayız. Her zaman olduğu gibi bu zor dönemde de müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik kampanyalar geliştirerek onları desteklemeye ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam edeceğiz" dedi.

Yapı Kredi müşterileri; Bayram Kredisi için başvurularını evden çıkmadan, Yapı Kredi Mobil ve İnternet Şubesi gibi dijital kanalların yanı sıra, 444 0 444 numaralı Müşteri İletişim Merkezi’nden de hızla ve kolayca yapabiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.