Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer türkiye istatistik kurumu beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan çin abd Rowland

Yapı Kredinin Yönetim Kurulu Başkanı Ali Koç Oldu

Ali Koç, Yapı Kredi Bankası’nın Olağan Genel Kurul toplantısının ardından alınan Yönetim Kurulu kararı ile Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçildi.

Yapı Kredi Bankası’nın Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamaya göre, bankanın 28 Mart’ta yapılan Olağan Genel Kurul toplantısında seçilen Yönetim Kurulu’nun kararıyla, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Yıldırım Ali Koç, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Carlo Vivaldi seçildi.
Yapılan açıklamaya göre, daha önce Murahhas Üyeliğe atanmış bulunan H. Faik Açıkalın ve Niccolò Ubertalli ise Murahhas Üye olarak görevlerine devam edecek.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.