Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası çukurova belediyesi Hakkari HAVA HAREKATI erdoğan recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon chp haberleri

Yazın En Leziz Meyvesine Özsüt Yorumu: Kavunlu Panna Cotta

Özsüt misafirlerinin en sevdiği tatlılar arasında yer alan İtalya’nın dünyaya armağanı panna cotta, çikolatalı ve orman meyveli çeşitlerine şimdi Özsüt’ün yaz menüsüyle birlikte ferahlatıcı bir çeşit daha eklendi. Kavunlu Panna Cotta! Özenle seçilmiş kavunlarla hazırlanan sos, panna cotta kreması ile eşsiz bir uyum yakalarken, tatlının üç katlı görünümü ve şık sunumu ise göz dolduruyor.

Mutluluk tadında lezzetlerin yaratıcısı Özsüt, Türk ve dünya mutfağından özel tatları misafirlerine sunmaya devam ediyor. Özsüt’ün maharetli ustaları bu kez, sıcak yaz günlerinin vazgeçilmez meyvesi kavunu, İtalya’dan dünyaya yayılan panna cotta ile buluşturdu.

Kavunlu Panna Cotta’da, özenle seçilmiş kavunlar ile hazırlanan sos, hafif ve leziz kremayla birlikte sunuluyor. Üç katlı görünümüyle damaklara olduğu kadar gözlere de hitap eden bu ferahlatıcı tatlıda, Özsüt’ün tüm ürünlerinde olduğu gibi hiçbir koruyucu katkı maddesi kullanılmıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.