Yemekten Sonra Sinema Keyfi İçin İsfanbul!

Sıra dışı konseptiyle rakiplerinden ayrışan İsfanbul Alışveriş Merkezi, konukları için hazırladığı kampanyalarına bir yenisi daha ekledi. İsfanbul, 21-27 Ekim tarihleri arasında yemek noktalarından tek seferde yapılacak 50 TL ve üzeri alışverişte ziyaretçilerine, sinema salonunda geçerli 1 Mısır+Cola Menüsü hediye ediyor. 


‘Eğlencenin Başkenti’ mottosuyla dikkat çeken İsfanbul Alışveriş Merkezi, ziyaretçilerini için oluşturduğu kampanyalarına bir yenisini daha ekledi.
‘Yemekten Sonra Filme Götürecek Kampanya’ kapsamında İsfanbul Alışveriş Merkezi, 21-27 Ekim tarihleri arasında yemek noktalarından tek seferde 50 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine sinema salonunda geçerli 1 Mısır Menüsü hediye ediyor.  Böylelikle vizyon filmlerini keyifle seyretmenize eşlik eden İsfanbul, hayata geçirdiği kampanyalarla misafirlerinin vazgeçemediği Alışveriş Merkezi olmaya devam ediyor. 

Anahtar Kelimeler:
Sinema
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.