Öne Çıkanlar gündem özeti Afrin Hakkari çin pkk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik ak parti Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk

Yıldız Holding’in Dijital Projelerine IDC CIO’dan İki Ödül

Yıldız Holding’in pandemi döneminde çalışan motivasyonu ve mutluluğunu yüksek tutmak amacıyla hayata geçirdiği “Nasılsın” ve “Dijital Koridor” isimli dijital iletişim projeleri, IDC CIO Ödülleri 2020’de iki ödül birden kazandı.

11. IDC Türkiye CIO Zirvesi kapsamında düzenlenen ve ülkemizin önde gelen kurumlarına ait bilişim teknolojileri projelerinin değerlendirmeye alındığı IDC CIO Ödülleri 2020’de, Yıldız Holding’in “Dijital Koridor” ve “Nasılsın” isimli dijital iletişim uygulamaları, “Future of Work-Employee Experience” kategorisinde birincilik, “Future of Work -Reskilling” kategorisinde ise üçüncülük ödülünü kazandı.

IDC Türkiye tarafından online gerçekleştirilen ödül törenine katılan Yıldız Holding Bilgi Teknolojileri Başkanı Gül Erol şunları söyledi: “Yıldız Holding’de teknolojideki dönüşümü yakından takip ediyor, iş süreçlerimizde dijital dönüşümün getirdiği yeni imkanlardan uzun zamandır yararlanıyoruz. Özellikle pandemi döneminde dijitalleşmeye daha fazla ihtiyaç duyduk. Ekiplerimiz tarafından geliştirilen ‘Nasılsın’ ve ‘Dijital Koridor’ dijital uygulamalarımızı, çalışanlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda pandemi döneminde büyük bir hızla hayata geçirdik. Önümüzdeki dönemde de bu alanda pek çok ilke imza atarak, yeni nesil dijital uygulamalar üzerindeki çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.