Öne Çıkanlar Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı bugünün gündemi gündem özeti cumhurbaşkanı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı

Yılın En İtibarlı Aplikasyonu Glovo!

Türkiye’nin pazarlama platformu Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliği ile yapılan “İtibar ve Marka Değer Performans Ölçümü” araştırması sonuçlandı. Araştırma sonucunda gerçekleştirilen The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde Glovo, halk oylamasıyla aplikasyon kategorisinde en itibarlı marka oldu.

Yemek siparişlerinden market alışverişine, ihtiyaç duyulan her şeyi dakikalar içinde kullanıcılarına ulaştıran yeni nesil teslimat uygulaması Glovo, One Awards’ta aplikasyon kategorisinde en itibarlı marka seçildi.

Türkiye’de yaklaşık 1 buçuk yıldır faaliyet gösteren ve 2 milyona yakın indirilen Glovo, bu yıl 50’yi aşkın kategoride gerçekleştirilen ve 12 ilden bin 200 kişiyle yüz yüze yapılan görüşmeler sonucunda The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödüllerinde yılın en itibarlı aplikasyon markası seçildi.Ödül ile ilgili konuşan Glovo Genel Müdürü Austin Kim, “Halkın takdiriyle almış olduğumuz bu ödülü Glovo’nun büyümesine ve başarısına büyük katkısı olan iş ortaklarımızın yanı sıra siz ne isterseniz onu getiren kurye arkadaşlarımıza hediye ediyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.