Öne Çıkanlar diyarbakır istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan eNBE Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu çukurova belediye başkanı soner çetin EMİNE ERDOĞAN myk galatasaray çin

Yuvarla’dan TEGV’e Yapılacak Bağışları,  Axess ve Wings İkiye Katlıyor!

Akbank, sosyal ve çevresel sorunların çözümü için çalışan sivil toplum kuruluşlarına kaynak yaratmayı hedefleyen sosyal girişim Yuvarla ile yaptığı iş birliği kapsamında Axess ve Wings müşterilerinin TEGV’e yaptığı bağışı ikiye katlayacak.

Akbank, Axess ve Wings müşterilerinin STK’lara (Sivil Toplum Kuruluşu) bağış yapmasını kolaylaştırmak ve desteklemek amacıyla Yuvarla ile yeni bir kampanya başlatıyor. Yeni uygulama ile kartlarını Yuvarla uygulamasına ekleyen Axess ve Wings kullanıcıları 30 Nisan tarihine kadar yapacakları kredi kartı harcamalarının küsuratını bir sonraki TL’ye yuvarlayarak aradaki tutarı TEGV’e bağışlayacak. Akbank da kullanıcıların bağışladığı tutarın aynısını yine TEGV’e bağışlayarak müşterilerinin desteğini ikiye katlayacak. Benzer kampanyalar, her ay farklı bir STK ile yıl boyu devam edecek.

"Nisan ayında TEGV ile başlayacağımız uygulamamızı her ay farklı bir STK ile sürdürmeye devam edeceğiz"

Yeni uygulama ile ilgili açıklama yapan Akbank Strateji, Dijital Bankacılık ve Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce, “Sürdürülebilirlik faaliyetlerimizdeki dört önceliğimizden biri olan insan ve toplum alanındaki çalışmalarımız kapsamında 2019’dan beri Axess ve Wings olarak bizler de müşterilerimizin küsuratları iyiliğe dönüştürmeleri için Yuvarla ile iş birliği içerisindeyiz. Şimdi hayata geçirdiğimiz bu uygulama ile STK’ların toplumsal fayda yaratma konusundaki kaynak ihtiyaçlarını daha da güçlendirmeyi, kendi katkımızı da müşterilerimizin anlamlı katkısına ortak ederek bu iyilik hareketine destek olmayı hedefliyoruz. Nisan ayında TEGV ile başlayacağımız uygulamamızı her ay farklı bir STK ile sürdürmeye devam edeceğiz” dedi. Yüce aynı zamanda, toplumsal sorunların çözümü için Akbank’ın önümüzdeki dönemde sektöre yön verecek yenilikçi çalışmalar yapmaya devam edeceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.