Öne Çıkanlar AİLE gündem özeti Melatonin hormonu Kuru Gürültü Covid19 Medikal Aile Terapisi nedir CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi Aboubakar Aleksey Navalnıy bahçeli

‘100 Yıllık Okullar Spor Şöleni’ Eski Milli Futbolcuların Maçı İle Başladı

FMV Işık Okulları’nın bu yıl 14’üncüsünü düzenlediği ,Tarihi 100 yılı aşan Türkiye’nin en köklü liseleri arasında düzenlenen ‘100 Yıllık Okullar Spor Şöleni’ eski milli futbolcuların maçı ile başladı. FMV Işık Okulları’nın bu yıl 14’üncüsünü düzenlediği Spor Şöleni’nin açılışında, smaç gösteri grubu Karizma Show ve futbol tarihine adını yazdırmış unutulmaz futbolcular hünerlerini sergiledi.

Kurulduğu günden bu yana spor ve sanata ayrı bir önem veren FMV Işık Okulları, genç sporcuları teşvik etmek, öğrencilerin centilmence spor yapmasını desteklemek ve öğrencileri spor yoluyla birleştirmek için bu yıl 14’üncüsü düzenlenen ‘100 Yıllık Okullar Spor Şöleni’ başladı. 8 Mayıs 2016’ya kadar devam edecek Spor Şöleni’nde 32 okulun voleybol, basketbol, futbol, yüzme, tenis ve masa tenisi takımları birbiriyle yarışacak. Galatasaray Lisesi, Vefa Anadolu Lisesi, Darüşşafaka Lisesi, FMV Işık Okulları gibi Türkiye’nin en köklü okullarının katıldığı Spor Şöleni’nin açılışı FMV Işık Okulları Ayazağa Kampusü Dr. Özge Sezerman Spor Salonu’nda nefes kesen gösterilerle başladı. 

Açılış seramonisinde, smaç gösteri grubu Karizma Show’un heyecan verici gösterisinin yanı sıra, Semih Yuvakuran, Metin Uzun, Mustafa Kocabey, Hasan Reis gibi eski milli futbolculardan oluşan futbol takımları, centilmenlik maçı yaptı. 

100 Yıllık Okullar Spor Şöleni boyunca karşı karşıya gelecek okul takımları ilgili federasyon hakemlerince yönetilecek ve sporcular, ‘genç kız’ ve ‘genç erkek’ kategorilerinde

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.