Öne Çıkanlar diyarbakır istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu EMİNE ERDOĞAN myk galatasaray çin cumhurbaşkanı suriye

12 Dev Adam Dünya Kupası’nda Garanti BBVA Yanlarında…

Garanti BBVA’nın Engin Günaydın ile Dilan Çiçek Deniz’in baba-kızı canlandırdığı ve Ugi’nin eşlik ettiği reklam kampanyasının yeni filmi, 12 Dev Adam’ı ağırlıyor. Kahramanlarımız bu kez Dünya Şampiyonası için Çin’e giden A Milli Erkek Basketbol Takımı’na destek için sahaya çıkıyor…

Garanti BBVA’nın 12 Dev Adam’a destek verdiği yeni reklam filmi yayında. Kahramanlarımızdan Ayhan Bey’in bu sefer de Milli takımımıza destek olmak için çok yaratıcı bir planı var. Ayhan Sabit şimdi de Milli görev bilinciyle ‘zekice’ planı sayesinde Ugi ile kendini sahalara atıyor.

Önce Teknik direktör başta olmak üzere oyunculara kendine has üslubuyla ahkam kesen Ayhan Sabit, sonrasında başlıyor birbirinden zor atışlarla basket atmaya. Ta ki sevgili kızı Duygu bu işe el atıp Ugi ile birlikte babasının numarasını ortaya çıkarana kadar… Çünkü filmin sonunda tüm takımı küçük ve tatlı bir sürpriz beklemektedir.

Garanti BBVA olarak tüm Türkiye ile birlikte millilerimizin yanında olduğunu bir kez daha onlara hissettirmek amacıyla özel bir reklam kampanyası hazırladıklarını belirten Garanti BBVA Sponsorluk Yöneticisi Ali Baras, “2001 yılından bu yana gönülden bağlı olduğumuz basketbola büyük bir inançla destek veriyoruz. A Milli Erkek Basketbol takımımızın dünya kupasındaki mücadelesine biz de yeni reklam filmimizle desteğimizi göstermek istedik. 12 Dev Adam’a Çin’de gerçekleşecek Dünya Şampiyonası’nda gönülden başarılar diliyoruz.” dedi.

Film Künyesi:

Reklam Veren: Garanti BBVA

Reklam Veren Temsilcisi: Ali Baras, Zeynep Çömez, Armağan Tulunay Dölek, Buse Kaya

Reklam Ajansı: Alametifarika

Yapım Şirketi: Ptot Films

Yönetmen: Ozan Açıktan

Post Prodüksiyon: Filimişleri

Müzik : Elif Özdemir (Roka Beat)

Beste : Ceza

Vokal: Ceza

Düzenleme : Ceza

Medya Ajansı: Group M

Skoring: Nilinişleri

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.