Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hüddam 3: Lamia Sebahat Aydın İrlandayı Avrupanın Bulut Merkezi Yapacak ClinicExpert Melatonin hormonu

19 Mayıs'ta Metrocity'de Break Dans Şov

19 Mayıs Atatürk\'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, ülkemizde ilk kez düzenlenen Braeaking Dans Şampiyonası'yla Metrocity AVM'de büyük bir coşkuyla kutlandı. 

Türkiye Dans Sporları Federasyonu'nun düzenlediği Breaking Dans Şampiyonası'nda profesyonel dansçılar 19 Mayıs kutlamaları kapsamında hem yarıştı hem de muhteşem bir görsel şölen sundu.   

OĞUZHAN KARADEMİR, ÜLKEMİZİ ÇİN'DE TEMSİL EDECEK

Türkiye'nin ilk Breaking Dans Milli Takımı da bu yarışmayla kuruldu. İlk 8'e giren sporcular Breaking Dans Milli Takımı'nı oluşturdu. Milli dansçılarımız, ülkemizi uluslararası şampiyonalarda temsil edecek.  Türkiye Dans Federasyonu hakemlerinin karşısında yetenekleri sergileyen gençlerden Oğuzhan Karademir birinci seçildi. Oğuzhan Karademir, ülkemizi 23 Haziran'da Çin'in Nanjing kentinde yapılacak olan Dünya Breaking Dans Şampiyonası'nda temsil etmeye hak kazandı. 

Metrocity Alışveriş Merkezi ev sahipliğinde Banu Noyan organizasyonuyla gerçekleşen şampiyonada tüm dansçılar ve izleyiciler yarışma başlamadan önce 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu. Ardından da Türk bayrakları açılarak İstiklal Marşı söyledi. 

Atatürk'ün kendilerine armağan ettiği bayramda, dansla sporu birleştiren gençler şovlarıyla izleyenlere büyük bir bayram sevinci yaşattı. 

Türkiye Dans Sporları Federasyonu Başkanı Tolga Han Çinkitaş, tüm gençlerin 19 Mayıs Atatürk\'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlarken, organizatör Banu Noyan, Metrocity Alışveriş Merkezi yönetimine teşekkür etti. 

İşte Türkiye'nin ilk Breaking Dans Milli Takımı sporcuları: 
Oğuzhan Karademir
Furkan Yılmaz
Ümüt Karaoğlu
Mehmet Gürkan Ürütürk
Gürkan Çiçek
Erkan Çiçek
Yavuz Ünal
Batuhan Baylan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.