Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan deaş fenerbahçe babacan Covid19 Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk

1905 AGS’nin İftar Yemeği Gündeme Damga Vurdu

Ankara Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'nin (1905 AGS) düzenlediği iftar yemeği gündeme damga vurdu. İftar yemeğine katılan Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, burada gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. 1905 AGS Başkanlığı görevinden istifa ederek Galatasaray Yönetim Kurulu’na aday olan Özgür Savaş Özüdoğru, projeleri hayata geçirmek için Mustafa Cengiz’in yönetiminde sonuna kadar çalışacaklarını bildirdi.

1905 AGS’nin Galatasaraylılar Evi'nde düzenlediği iftar organizasyonunda Mustafa Cengiz, dernek yöneticileri ve üyeler bir araya geldi. Burada konuşan, Galatasaray’ın Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda Başkan adayı olan Mustafa Cengiz’in listesinden Yönetim Kurulu’na aday olmak için 1905 AGS Başkanlığından istifa eden Özgür Savaş Özüdoğru, projeleri hayata geçirmek için Mustafa Cengiz’in yönetiminde sonuna kadar çalışacaklarını ifade etti.

Mustafa Cengiz’in kendisine bu teklifi sunduğunda gurur duyduğunu anlatan Özüdoğru, bu teklifin kendisi ve Ankara için önemli bir adım olduğunu söyledi. Amacının Galatasaray’a fayda sağlamak olduğunu belirten Özüdoğru, 1905 AGS’de uzun yıllar yaptığı yöneticilikten edindiği bilgi birikimini ve Ankara’nın gücünü Galatasaray yönetiminde göstermek çaba sarf edeceğini dile getirdi.

Özüdoğru’dan koltuğu devralan 1905 AGS Başkanı Özgür Bayraktar ise, ilk defa dernek tarihinde ve Ankara’dan Galatasaray Spor Kulübü yönetimine birinin talip olduğunu belirterek, bu durumun son derece gurur kaynağı olduğunu dile getirdi. Sadece 1905 AGS’nin değil Ankara’daki tüm Galatasaray camiasını ve vakıflarının da Özgür Savaş Özüdoğru’ya destek verdiğini bildirdi.

“ANKARA TOKAT GİBİ CEVAP VERDİ”

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz de, sıradan bir iftar yemeği konuşması yapmadığını katılımcıların tarihi bir ana şahitlik ettiğini söyledi. Cengiz, "İlk defa okullular ile alaylılar, Galatasaraylılar Birliği ile dernek bir araya geldi. Fiziki olarak da bu çatı altında bu ilk kez gerçekleşti. Bizi bölmeye ayrıştırmaya çalışanlara Ankara tokat gibi bir cevap veriyor” diye konuştu. Ankara'ya önemli bir projenin adımını atmak için geldiklerini söyleyen Cengiz, “Büyüklerimiz hep bir miras bıraktı ama biz değerlendiremedik. Gelecek kuşaklara kötü bir mali miras bırakmak istemiyoruz. 3,5 ay, 60-65 günlük süreçte çok defa Ankara'ya geldik. Mali sorunları çözmek için projelerimiz var” dedi.

Konuşmaların ardından katılımcılar Mustafa Cengiz ile sohbet etti ve fotoğraf çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.