Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut binali yıldırım Melatonin hormonu Bharat Biotech Mangal En İyi Uluslararası Film Online İşlemler Cansu İvecen Kuru Gürültü

2. Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası’nın Ana Sponsoru Heafey Grup

Türkiye’ nin tek ulusal kadın yelken kupasının ana sponsorluğunu Heafey Grubu üstlendi.

Türkiye’deki yatırımcılara Florida’daki Condo-Hotel konseptini tanıtan ve Atlantik Okyanısı kıyısındaki Ocean Conrad Resort projesinin satışını gerçekleştiren Heafey Grubu, 28-29-30 Temmuz tarihlerinde İstanbul Caddebostan- Adalar parkurunda gerçekleştirecek olan 2. Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası’nın Ana Sponsorluğunu üstlendi. Heafey Group’un Uluslararası Pazarlama Direktörü Emel Onur “Yeni ufuklara yelken açmak isteyen yatırımcılara verdiğimiz desteği, ülkemizde kadın yelkenciliğinin gelişmesini hedefleyen  “Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası”na da vermekten mutluluk duyuyoruz” dedi.

28 Temmuz öğleden sonra başlayacak olan yarışta şamandıra ve coğrafi olmak üzere toplamda 6 yarış düzenlenecek. Yarışmada kadınların yelken sporuna olan ilgisinin artması, ülkemizdeki kadın yelkenciliğinin desteklenmesi, yeni sporcular yetiştirilmesi ve kadın yelkencilerin motive edilmesi hedefleniyor.

 Büyük ödülün Miami’de 4 günlük tatil ve birinci gelen takımın maksimum 7 sporcusuna Hilton Grand Miami Doubletree Oteli’nde ücretsiz konaklama fırsatı veren yarışmada Türk Telekom, Arçelik A.Ş., Eker, Fiba Faktoring, Ford Otosan, Sahibinden , Ravago ve AÇEV gibi kurumların yarışmaya  katılması kesinleşti. Kupa’dan elde edilen gelirlerle kadınlar ve ailelere yönelik çalışmalar yapan Anne Çocuk Eğitim Vakfı – AÇEV desteklenecek.
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.