25 Bin Taraftar Şampiyonluk İçin Vadistanbul’da Toplandı

Galatasaray’ın Göztepe ile 19 Mayıs Cumartesi akşamı deplasmanda oynadığı şampiyonluk maçı Vadistanbul festival alanına kurulan 144 metrekarelik dev led ekrandan canlı yayınlandı. Vadistanbul’da toplanan 25 bin taraftarın tezahüratlarıyla festival alanında adeta bir stadyum ortamı yaşandı. Maçın bitiş düdüğüyle şampiyon olan Galatasaraylılar festival alanında kutlamalar ve tezahüratlarla coştu.

Süper Lig’in son haftasında Galatasaray, Göztepe ile şampiyonluk için karşı karşıya geldi. İzmir Bornova Stadyumu’nda oynanan maç için Ayazağa’da bulunan Vadistanbul festival alanına 144 metrekarelik dev led ekran kuruldu ve Göztepe - Galatasaray maçı canlı olarak yayınlandı. Erken saatlerden itibaren Galatasaray taraftarı Vadistanbul festival alanına akın etti. 25 binden fazla taraftarın toplandığı alanda adeta bir stadyum havası yaşandı. Tepe kamerasından alana bakıldığında sarı kırmızı bir sel gibi görünen taraftarlar hep bir ağızdan İstanbul’dan İzmir’e “Şampiyon Galatasaray!” diye seslenerek takımlarına destek verdi. Gomis’in 66. dakikada penaltıdan attığı golle maçı 0-1 kazanan Galatasaray, 75 puanla Süper Lig’i lider tamamlayarak 2017-2018 Süper Lig sezonunun şampiyonu oldu. Maçın bitişiyle birlikte festival alanındaki taraftarların şampiyonluk kutlamalarıyla unutulmaz bir gece yaşandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.