Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası Hakkari erdoğan çukurova belediyesi HAVA HAREKATI recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon chp haberleri

50. Yıla Özel Maç: Trabzonspor–Alaves

Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor, 50. kuruluş yıldönümü nedeniyle bugün saat 21.45’te İspanya Birinci Ligi La Liga ekibi Deportivo Alaves ile dostluk maçında mücadele edecek.

50. kuruluş yıldönümünde Deportivo Alaves ile karşılaşacak olan Trabzonspor, maçın ardından Medical Park Stadyumu’nun arkasından gemilerin eşliğinde sahilde büyük bir meşale gösterisi yapılacağını duyurdu.

50. Yıla Özel Etkinlikler

Medical Park Stadyumu’nda saat 19.30’da başlayacak olan 50. yıl kutlama programında konser, halk oyunu gösterileri, havai fişek ve ışık şovu ile beraber taraftarlara özel sürprizler yapılacak.

Programın ardından saat 21.45’te Trabzonspor, Deportivo Alaves ile karşılaşacak. Karşılaşma A2 Tv kanalından naklen yayınlanacak.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.