Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti abd fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat

6. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası'nda Dayanıklı Olan Kazandı

Bu yıl Bodrum'da altıncı kez düzenlenen Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası’nın son gününde yüzücüler en dayanıklı unvanını kazanmak için yarıştı. 75 yüzücünün katıldığı Profilo 6.000 Metre Dayanıklılık Parkuru’nu Bayanlarda Bige Vardar 1. olurken,  Erkeklerde Emrah Özsevim birinciliği göğüsledi.

Bugün gerçekleşen yarışta heyecanlı bir rekabet yaşanırken, Profilo 6.000 Metre Dayanıklılık Parkuru’nun birincisi Bayanlarda Bige Vardar olurken, ikincisi Senem Ülker, üçüncüsü Seda N. Kansuk oldu. Erkeklerde Emrah Özsevim birinciliği göğüslerken, ikinci Emrah Gemicioğlu, üçüncü ise Anton Kort oldu. Düzenlenen ödül töreninde dereceye giren yarışmacılara madalya ve hediyelerini Profilo Pazarlama Müdürü Burcu Seçkin takdim etti.

Şampiyona hakkında konuşan Seçkin “Bu yıl ikinci kez Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonası’nı desteklemekten büyük bir mutluluk duyuyoruz. Yüzme sporu, tıpkı bizim markamız gibi temelinde ‘dayanıklılık’ kavramını taşıyan bir spor. Bu nedenle böyle bir organizasyonun bir parçası olmayı önemsiyoruz. Altıncısı düzenlenen bu şampiyonada iki önemli parkurun sponsorluğunu üstlendik. Son derece büyük bir dayanıklılık gerektiren son parkurumuzda ise heyecanlı bir mücadeleye tanıklık ettik. Profilo 6.000 Metre Dayanıklılık Parkuru’nda yarışan tüm yüzücülerimizi göstermiş oldukları çabadan ötürü tebrik ediyor dereceye giren yüzücülerimizi de ayrıca kutluyorum.’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.