Öne Çıkanlar bugünün gündemi pkk azerbaycan cumhurbaşkanı erdoğan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE terörist akbank türkiye

A Erkek Milli Basketbol Takımımız Hollanda’ya Mağlup Oldu

FIBA 2021 Erkekler Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'ndaki ilk maçında A Erkek Milli Takımımız, Hollanda’ya 72-65’lik skorla mağlup olarak kötü bir başlangıç yaptı. kaybetti.

Ankara Spor Salonu’nda oynanan mücadeleyi; Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara Valisi Vasip Şahin, Hollanda'nın Ankara Büyükelçisi Marjaanne de Kwaasteniet, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri, TBF CEO’su Ömer Onan ve TBF yetkilileri takip etti.

Hollanda karşısında maça Doğuş Balbay, Melih Mahmutoğlu, Berkan Durmaz, Metecan Birsen ve Semih Erden beşiyle başlayan A Erkek Milli Takımımız, rakibi karşısında mücadelenin ilk yarısını 41-38 geride tamamladı.

A Erkek Milli Takımımızda Melih Mahmutoğlu 20, Metecan Birsen 12, Semih Erden 11 ve Berkan Durmaz da 10 sayıyla oynadı.

Ay-yıldızlılarımız, D Grubu’ndaki ikinci maçında 24 Şubat Pazartesi günü TSİ 22.00’de Stokholm’de İsveç’e konuk olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.