Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istatistik kurumu gündem özeti çin beşiktaş abd Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel recep tayyip erdoğan tüsiad

A Milli Erkek Takımımız Belçika'yı 78-65 Mağlup Etti

A Milli Basketbol Takımımız, 2017 Avrupa Şampiyonası D Grubu'ndaki 4. maçında Belçika’yı  78-65’lik skorla mağlup etti.  Millilerimiz bu galibiyetle son 16'ya kalmayı garantiledi.
 
Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda D Grubu’nda yer alan A Milli Erkek Takımımız dördüncü  maçında Belçika’yı Furkan Korkmaz ve Barış Hersek’in etkili oyunu ile 78-65 yenerek ikinci galibiyetini aldı.
 
Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk periyodunu millilerimiz 23-14 önde tamamladı. Belçika ikinci periyoda 5-0 lık bir seri yakaladı ve skoru 23-19 yaptı. Millilerimiz ilk yarıyı da 40-33 önde tamamladı.

Belçika üçüncü çeyrekte millilerimize göre biraz daha etkili oldu ve final periyoduna millilerimiz karşısında 2 sayı geride girdi. 55-53

Millilerimiz karşısında Belçika bir ara maçı berabere getirsede sonlara doğru 10 sayılık bir seri yakalayarak skoru 72-60'a taşıdı.

Son bir dakikaya 73-65 önde giren millilerimiz karşılaşmayıda 78-65 kazandı.

Millilerimiz bu galibiyetle gruptan çıkmayı garantiledi. Millilerimiz grupta son maçını sinan Erdem'de Letonya ile karşılaşacak. Millilerimiz bu maçıda alırsa gruptan üçüncü olarak çıkacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.