Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

A Milli Erkek Takımımız İspanya’yı Mağlup Etti

Çin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek 2019 FIBA Basketbol Dünya Kupası’na katılabilmek için ikinci turda I Grubu’nda yer alan A Milli Erkek Takımımız, İspanya'yı 71-67 mağlup etti. 


Çin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek 2019 FIBA Basketbol Dünya Kupası’na katılabilmek için ikinci turda I Grubu’nda yer alan A Milli Erkek Takımımız, İspanya'yı 71-67 yendi. Millilerimiz, I Grubu’ndaki 10. maçında 2 Aralık Pazar günü 21:00’de deplasmanda Karadağ ile karşılaşacak. Ay-yıldızlı ekibimiz Karadağ'ı mağlup etmesi halinde Dünya Kupası'na gitmeyi matematiksel olarak garantileyecek.

İlk periyodu 15-15 eşitlikle tamamlanan karışalşamın ilk yarısında A Milli Erkek basketbol Takımımız ilk yarıyı 36-34 önde tamamladı. Üçüncü çeyrektede Metecan Birsen’in turnikesi ile hücumda skor üreten Ay-yıldızlılarımız, üstünlüğünü de korudu. Son bölümde hücumlarda topu iyi paylaşan millilerimiz final periyoduna 56-48 önde tamamladı.

Final periyodu kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Maçın bitimine 45 saniye kalal 67-67 eşitlikle girilen mücadelede millilerimiz, Semih Erden’in pota altı basketi ve sonrasında da savunmadaki etkili oyunuyla maçtan 71-67 galibiyetle ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.