Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut binali yıldırım Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech Mangal En İyi Uluslararası Film Online İşlemler Cansu İvecen

A Milli Kadın Voleybol Takımımızın 2020 FIVB Voleybol Milletler Ligi’ndeki Rakipleri Belli Oldu

Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) tarafından organize edilen ve bu yıl 3.sü gerçekleşecek Voleybol Milletler Ligi’nde mücadele edecek A Milli Kadın Voleybol Takımımızın grup aşamasındaki rakipleri belli oldu.

Avrupa ikincisi olan Millilerimiz, toplam 5 ayaktan oluşan FIVB Voleybol Milletler Ligi’nin ilk haftasında; İtalya, Sırbistan ve Polonya; ikinci haftasında Çin, Almanya ve Kanada; ev sahipliği yapacağımız üçüncü haftada Tayland, Rusya ve Dominik Cumhuriyeti; dördüncü haftasında A.B.D., Belçika ve Japonya, beşinci haftasında ise Güney Kore, Brezilya ve Hollanda ile mücadele edecek.

FIVB Voleybol Milletler Ligi’nde 5 hafta boyunca oynanan karşılaşmaların ardından genel sıralamada ilk 5’te yer alan ülkeler ve finallere ev sahipliği yapacak ülke, finallere katılma hakkı elde edecek.

2020 FIVB Voleybol Milletler Ligi, 5 Temmuz 2020 tarihinde Çin’in Nanjing kentinde oynanacak final karşılaşması ile sona erecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.