Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası çukurova belediyesi Hakkari HAVA HAREKATI erdoğan recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon başbakan binali yıldırım

A Millilerimiz EURO 2020 Finallerinde

2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde mücadele eden A Milli Takımımız, H Grubu'ndaki 9. maçında İzlanda ile 0-0 berabere kalarak finallere katılmayı garantiledi.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmayı İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Anthony Taylor yönetti. H Grubu'nda günün diğer maçlarında ise Fransa Moldova'yı, Arnavutluk ise Andorra'yı ağırlayacak. Grupta son maçını Andorra ile oynayacak  ve oynadığı 9 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşayan ay-yıldızlı ekip, 20 puan ile lider durumda bulunuyor.

Türkiye-İzlanda maçını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, TFF Başkanı Nihat Özdemir, TFF Yönetim Kurulu üyeleri birlikte izledi.

2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri H Grubu Fikstür ve Puan Cetveli için tıklayınız...

Anahtar Kelimeler:
A Milli TakımımızIzlanda
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.