Öne Çıkanlar gündem özeti terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları enflasyon HAVA HAREKATI tesk genel başkanı bendevi palandöken abd CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş

A Millilerin, Finlandiya ve Moldova Maçlarının Genel Bilet Satışı Başlıyor

Milli Takımın, Finlandiya ile 24 Mart 2017 Cuma günü Antalya Stadyumu'nda oynayacağı 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri ve Moldova ile 27 Mart 2017 Pazartesi günü Eskişehir Yeni Stadyumu'nda oynayacağı hazırlık maçının biletlerinin  genel satışı , Taraftar Kulübü Üyeleri için 26 Şubat Pazar günü saat 11.00 'de başlayacak.

Her iki maçın da bilet satışı internet üzerinden sadece taraftarkulubu.tff.org sitesinden gerçekleşecek. Mili Takım Taraftar Kulübü üzerinden ücretsiz olarak Beyaz Üye olabilirsiniz. Milli Takım Taraftar Kulübü Kırmızı Üyeleri için 21 Şubat Salı günü başlatılan öncelikli bilet satışı sona erecek ve  yarın saat 11.00 itibariyle genel bilet satışı tüm üyeler için devam edecek.

Mili Takım Taraftar Kulübü Kırmızı Üyeleri için biletle beraber, kişiye özel hediyeler ve eshop.tff.org sitesinden sağlanacak indirim fırsatı bulunmakta.

Türkiye-Finlandiya Maçı Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 50 TL
2. Kategori: 30 TL
3. Kategori: 15 TL
Türkiye-Moldova Maçı Bilet Fiyatları:
1. Kategori: 30 TL
2. Kategori: 20 TL
3. Kategori: 10 TL

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.