Öne Çıkanlar Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Kovid19 cumhurbaşkanı Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı bugünün gündemi CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ ENGİN ALTAY HAVA HAREKATI ihracat

 Abdurrahim Albayrak: "Her Zaman Mayıslar Galatasaray'ındır"

Galatasaray'ın , Medipol Başakşehir’i 2-1 mağlup ederek 22. şampiyonluğunu ilan ettiği karşılaşmadan sonra İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Ligde de bu maçların mayıs ayında bitmesi, her zaman mayıslar Galatasaray’ındır. Takvimi herhalde değiştirmek lazım. 22. şampiyonluğumuzun bütün camiamıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum." dedi. 

İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak, “Bütün yorgunluklarımızı, bütün sıkıntılarımızı attığımız bir maç oynadık. Allah’ıma şükürler olsun. Bize bugünleri yaşatan Allah’ıma teşekkür ediyorum. Futbolcu kardeşlerimize, teknik ekibimize ve Galatasaray Yönetim Kurulu masasında oturan başta Başkanımız Mustafa Cengiz olmak üzere bütün yöneticilerimize hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Zorlu bir süreçten geçtik. Çok uzun geceler yaşadığım oldu, hiç uyumadığım geceler oldu. Sabahlara kadar beklediğim geceler, çok ağladığım geceler oldu. Tek başıma ağladığım geceler oldu çünkü çok yüklendiler. ‘Abdurrahim Albayrak transferler nerede’ dediler. Zor bir süreçti. Hep şampiyon olacağız, bize inanın acele etmeyin dedik. Birçok futbolcuyla görüştük. Bize bugünleri gösteren yüce Allah’ıma sonsuz şükürler olsun. Herkes bizden şampiyonluk beklemiyordu, çoğu kişi ümidi bizden kesmişti. 8 puan fark olduğu zaman biz soyunma odasında bir konuşma yaptık ve orada alkış kıyamet koptu dediğim zaman bazı arkadaşlarımız, kendi içimizdeki arkadaşlarımız eleştirdiler. O zaman ‘önümüzdeki hafta Başakşehir ile maçımız var, hocayla beraber hazırlamamız lazım” demiştim. Pek kimse kale almamıştı. Eğer takımı bir sonraki hafta oynayacağımız karşılaşmaya hazırlamasaydık ve Başakşehir ile 1-1 berabere kalmasaydık puan farkı çok daha açılacaktı ve o zaman işimiz daha da zor olacaktı. Bir tecrübeye dayanarak konuşuyorduk. 6 sene yöneticilik yaptım, hepsinde de şampiyon olduk. Allah’ıma şükürler olsun, Allah herkese nasip eder inşallah. Tecrübelerimiz vardı, onun için konuşuyorduk. Eleştiren insanların biraz daha dikkatli sezon sonunu beklemesi lazım. Ligde de bu maçların mayıs ayında bitmesi, her zaman mayıslar Galatasaray’ındır. Takvimi herhalde değiştirmek lazım. 22. şampiyonluğumuzun bütün camiamıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

Bugün sahada konuştuk arkadaşlar, gördünüz. Üç puan aldık ve şampiyon olduk. Şimdi ortamı germenin anlamı yok. Bu mutlu günden sonra ortamı germeseniz daha iyi olur.

Ben net bir şey görmediğim için pozisyonlar hakkında bir şey diyemem. Benim şahsi görüşüm ilk golün gol olduğunu tahmin ediyorum. Hoca Diagne’nin topu elle aldığını söylemiş, Türkiye’nin yetiştirdiği en başarılı ve en iyi hakem hocamız. Bütün hakemlere saygımız sonsuz. Cüneyt Hoca’ya da ayrı bir saygım ve sempatim vardır. Biz Kadıköy’de şampiyon olduğumuzda da maçı Cüneyt Çakır yönetiyordu. Ben hocaya bir şey söylemeye lüzum görmüyorum.

Rahmetli Sakıp Sabancı, mekanı cennet olsun, kendisini rahmetle anıyorum. O hep ‘çalışmak, çalışmak, çalışmak…’ derdi. Kalpten çalışacaksın, isteyerek çalışacaksın. Çok küstüğüm, üzüldüğüm, kırıldığım anlar oldu ama Galatasaray aşkı, sevgisi o kadar ağır basıyor ki Galatasaray’dan kopmama müsaade etmiyor. O üzüldüğüm anlarda hislerime sahip çıkamasaydım Galatasaray çok zor duruma düşerdi. Allah’ıma şükürler olsun, bütün dostlarıma, arkadaşlarıma, aileme çok teşekkür ediyorum. Her zaman yanımda oldular. Gecemi gündüzüme kattım. Şirketimde 11000 insan çalışıyor ve her şeyi bir kenara bırakıp Galatasaray aşkı için çalışıyorsunuz. Bütün çocuklarıma ve aileme huzurlarınızda teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. Özellikle Rize’de oğlum Yasin ve Cüneyt’e çok üzülmüştüm. Bu şampiyonlukta onların da çok katkısı vardır, gözlerinden öpüyorum.

Bu şampiyonluğun camiamıza barış getirmesini diliyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde Galatasaray’ın neler yapabileceğini gösterdik. Onun için bu şampiyonluğun hepimizin birlik içerisinde olduğunda neler yapacağımızı göstermesini ve hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Size de teşekkür ediyorum bizi gece gündüz yalnız bırakmadınız.

Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizi yalnız bırakmadılar, kar demediler kış demediler. Gece demediler, gündüz demediler. Oruçlu, oruçlu koştular. Belki de o yüzden fazla bağıramadılar, orucu açtıktan sonra onlar da açıldılar daha çok bağırdılar. Onların hepsine ne kadar teşekkür etsem azdır. Onların hepsine ‘I love you’ diyorum.

Arkadaşlar hocamızla beraber çok iyi çalışmalarımız var. Gecemizi, gündüzümüze kattık. Hocamızla planladığımız çalışmaları hayata geçirdiğimiz zaman çok daha iyi işlere imza atacağımıza inanıyorum. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum.” dedi. 

Anahtar Kelimeler:
Abdurrahim Albayrak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.