Öne Çıkanlar diyarbakır istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan eNBE Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu EMİNE ERDOĞAN myk galatasaray çin cumhurbaşkanı

Abdurrahim Albayrak’tan Antalyaspor Maçı Sonrası Açıklama

Galatasaray Spor Kulübü 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, 1-0 kazanılan Antalyaspor karşılaşmasının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Albayrak, "Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz." dedi.


“Şampiyonlar Ligi’nde çok güzel oyundan sonra alınan mağlubiyet bizi çok üzmüştü. Çok yorgun geldik. 5.5 saat gibi bir zamanla Antalya’ya vardık. Çok sıcak bir hava olmasına rağmen sağ ve soldan girdiğimiz bol pozisyonlardan bir türlü gol bulamadık. Fatih Hocam içeride esprili bir şekilde seni santrafor transferinden kurtardık dedi. Dün akşamdan beri çok neşeli bir halimiz vardı. Bunun da güzel bir galibiyetle noktalanacağına tüm kalbimle inanıyordum ama çok zor oldu. Sıcak hava, sürpriz golcülerimiz… Zor bir maç oldu. Son bölümde Hoca’nın Donk’u oyuna sokmasıyla beraber deplasmandaki sıkıntımızı aştık. Milli Takım arasına çok huzurlu giriyoruz. Sevgili Mustafa Cengiz Başkanıma rahatsızlığından dolayı geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Zor ama temiz oldu. Kafamız dinç. 2-3 gün dinlenmek istiyoruz. Çok yorulduk ama bu akşamdan itibaren bu yorgunluktan hiç eser kalmadı. Üç puanla beraber unuttuk. Camiamıza hayırlı olsun diyorum. Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz.

UEFA’nın incelemesiyle ilgili gerekli çalışmaları yapıyoruz. Zaten çok titiz bir çalışma dönemi geçirdik. Bu çalışmaların önümüzdeki yıl için de önemli olduğunu ifade etmiştik. Resmi sitemizden de bir açıklama yaptık. Şu anda endişelenecek bir şey yok. Bize hata yapmamamız gerektiğini hatırlatıyorlar. Emin olun, biz de bu hatayı yapmayacağız. Zaten hata yapmamak için elimizden geleni yapıyoruz. Yapmamaya da devam edeceğiz. Eğer hata yapmış olsaydık, Galatasaray bunun faturasını şu anda ağır öderdi. Yönetim ve teknik ekip olarak bu işin üzerinde çok ciddi şekilde duruyoruz. Herhangi bir problem olacağını düşünmüyorum.”

Anahtar Kelimeler:
Abdurrahim Albayrak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.