Öne Çıkanlar istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan Kuşadası Belediyesi EMİNE ERDOĞAN myk galatasaray cumhurbaşkanı Koç Holdingin 2023 yılı net karı 16 Mart 2024 Cumartesi Gündem Özeti 16 Mart 2024 Gündem Özeti Keşan Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi

Abdurrahim Albayrak’tan Önemli Açıklamalar

Galatasaray ile Damat Tween arasındaki gerçekleşen sponsorluk anlaşmasının imza töreninin ardından İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Galatasaray ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak, kendisine yöneltilen ‘Pazar günü oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin hakeminin Ali Palabıyık olması hakkında ne düşünüyorsunuz?’ sorusuna şu şekilde cevap verdi:

“Maçtan önce böyle bir polemiğe girmek istemiyorum. Biraz önce de dostluktan bahsettik. Birkaç gün sonra oynanacak derbinin öncesinde hakemleri masaya yatırmanın bir anlamı olacağını düşünmüyorum. Artık Türk futbolu için beyaz sayfalar açma zamanının geldiğini düşünüyorum.”

İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak, ‘Maçlar ne zaman seyircili oynanacak?’ sorusunu ise “Ben de sabırsızlıkla bekliyorum. Farkındaysanız maçların ne tadı var ne tuzu var. Sadece futbolcuların bağırmaları ve top sesleri tribüne geliyor. Evlerinde milyonlarca insanın da hiç keyif aldığını zannetmiyorum. Bir pandemi dönemindeyiz, ben de ilk yakalananlardan birisi olarak bu işin ciddi riskleri olduğunu göz ardı etmemek lazım. Çok sevdiğim Sağlık Bakanımdan rica ediyorum. %30 olsun, %25 olsun, %40 olsun veya localar olsun. En azından seyirci sesi sahaya yansısın. Futbolcu kardeşlerimiz daha mutlu olsun, daha güzel top sürsün, daha güzel topa vursun. Evlerinde izleyen insanlar da daha keyifli maç izleme zevkine sahip olsun. Önümüzdeki haftalarda bu sorunun da çözüleceğini ümit ediyorum ve dua ediyorum.” şeklinde cevapladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.