Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı erdoğan Koronavirüs suriye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türkiye yunanistan abd vakıfbank milli eğitim bakanlığı ANTALYA

adidas’tan yeşil sahalara yeni yorum: kramponlara kamuflaj stili

adidas futbolda sunduğu yeniliklere devam ediyor. Marka, yeni nesil tasarıma sahip Nemeziz 19, X 19, Predator 19 ve COPA 19 serilerini Encryption koleksiyonunda sunuyor. adidas, yeşil sahalara farklı bir görsellik katacağı bu koleksiyonunda doğanın bir yansıması olan etkileyici kamuflaj desenlerini markanın alametifarikası üç çizgiyle bir araya getiriyor.

Ayağı tam kavrayan bandajlı yapısıyla bağcıksız yeni nesil krampon NEMEZIZ 19, açık ve koyu grilerden meydana gelen kamuflaj deseni ile gölgelerden oluşuyor. Bu modelde üç çizgi canlı bir turuncuyla vurgulanmış ve bileğin arka bölümüne doğru devam ediyor. Kramponun iç tarafında ise yine turuncu ile Nemeziz yazısı görülüyor.

X 19’da kramponun sayası ile topuğu üzerinde yeşil ve kahve renklerin geleneksel kamuflaj deseni bulunuyor. Mat yeşil ile harmanlanan üst bölüm, ayağın sağ ön tarafında parlak turuncu üç çizgi kullanılarak tamamlanmış.

Klasik bir sadelik sunan Predator 19, X19’dan daha açık yeşillerle kaplanarak tam kamuflaj etkisi yaratılmış. Bu renk ve desen, çorap formundaki koyu yeşil örgü üst bölümle birleşiyor. İnce çizgilerle ön tarafa doğru iki yanda beyaz ışık efekti yaratılırken, üç çizgi de beyaz renkle ayağın dış yan kısmına gelecek şekilde vurgulanıyor.

COPA 19, topuk ve taban boyunca uzanan çeşitli koyu gri çizgilerle daha yumuşak ve gizli bir kamuflaj tasarımına sahip. Kendinden kamuflaj desenli metalik gri üst bölüme karşı kontrast oluşturması için arka tarafta yer alan COPA yazısı ve çiviler de neon sarı renkli olarak tasarlanmış.

Encryption kolaksiyonu Leo Messi, Paul Pogba, Gabriel Jesus, Mohamed Salah, Roberto Firmino, Paulo Dybala, Thomas Müller, James Rodríguez, Diego Costa ve Mesut Özil gibi dünyanın en iyi oyuncuları tarafından giyilmeye başlandı bile.

Anahtar Kelimeler:
Paul PogbaMesut Özil
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.