Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk abd Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

'Alex yeniden gelecek'

Alex'in eski takım arkadaşı Gaziantepsporlu Chico, "Futbol dünyası Alex'i kaybettiği için üzülmeli ama ben Alex'in futbola farklı projelerle döneceğini düşünüyorum" dedi.

GAZİANTEP - Kerem Kocalar

Jübilesini yaparak futbola veda eden eski Fenerbahçeli Alex de Souza'nın eski takım arkadaşı Luis Francisco Grando Chico, "Futbol dünyası Alex'i kaybettiği için üzülmeli ama ben Alex'in futbola farklı projelerle döneceğini düşünüyorum" dedi.

Geçen sezon Brezilya'nın Coritiba takımında Alex'le beraber forma giyen ve bu sezon başında Gaziantepspor'a transfer olan Chico, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Alex'in dünya futbolu açısından hem teknik hem de karakter olarak iyi bir örnek olduğunu söyledi.

Alex'i "büyük bir futbolcu" olarak nitelendiren Chico, "Aynı büyüklükte de karakter sahibi bir insan. Futbol dünyası Alex'i kaybettiği için üzülmeli ama ben Alex'in futbola farklı projelerle döneceğini düşünüyorum. İsminden ve başarılarından yeniden farklı konumlarda bahsettirecektir" diye konuştu.

Alex ile Brezilya'da iken yakın arkadaş olduklarını ve Türkiye geldikten sonra da bu dostluklarının sürdüğünü belirten Chico, Alex'in gelecek planlarıyla ilgili zaman zaman sohbet ettiklerini ifade etti.

Bu görüşmelerin neticesinden Alex'in hiçbir zaman futboldan kopamayacağını tahmin ettiğini aktaran Chico, şöyle konuştu:

"Alex, gittiği her ülkeye önemli kazanımlar sağlayacak bir kişi. Aslına bakarsanız bir süre geçtikten sonra Alex'in yeniden Türkiye'ye dönüş yapmasını bekliyorum. Hoca olmak futbolculuktan farklı, çok farklı sorumluluklar isteyen bir durum. Kendisi de bu sorumluluğun altından kalkacak kişiliğe sahip. Alex yeniden gelecek. Bir süre dinlenip kafasını topladıktan sonra olgun kararlar verecektir."

"Gaziantep'e gelmeme Alex vesile oldu"

Chico, sezon öncesinde Gaziantepspor'dan teklif alınca Alex ile bir araya geldiğini ve fikir alışverişinde bulunduğunu dile getirdi.

Yaptıkları görüşmeler neticesinde Alex'in Gaziantepspor'dan ve Türkiye'den övgüyle bahsettiğini ifade eden Chico, "Benim Gaziantep'e gelmeme Alex vesile oldu. Onun söyledikleri karşısında Gaziantepspor'dan gelen teklifi reddedemezdim. Onun sözlerini dikkate alıp buraya geldiğim için de çok mutluyum" dedi.

Gaziantepspor, Alex'e teşekkür etmişti

Gaziantepspor, sezon öncesinde Chico transferini gerçekleştirdiğini kulübün resmi internet sitesinden duyurarak, transferinde yardımcı olan Fenerbahçe'nin eski Brezilyalı futbolcusu Alex De Souza'ya teşekkür etmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.