Ali Düşmez: "UEFA Regions' Cup'ta Amatör Şölen Yaşanacak"

TFF Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez, Türkiye Futbol Federasyonu'nun ev sahipliğinde 1-9 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek UEFA Regions' Cup ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Avrupa'nın en iyi 8 amatör takımını bir araya getiren turnuvanın elçisi olan Düşmez, şu şekilde konuştu:

"Türkiye'nin ilk kez ev sahipliği yapacağı UEFA Regions' Cup finallerinde kıtanın en iyi takımlarını İstanbul'da ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Kariyerleri boyunca profesyonel olmamış, sadece futbol aşkı ve tutkusu için bu turnuvada mücadele edecek tüm sporculara başarılar diliyorum. Turnuvada Türkiye'yi temsil edecek İstanbul Bölge Karması'nın yanı sıra diğer finalistlerin de eşsiz bir futbol deneyimi yaşayacağına inanıyorum."

İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanı olan Ali Düşmez, sözlerine şöyle devam etti: "Ülkemizde 5 bin amatör spor kulübümüz var ve 90 binin üzerinde amatör müsabaka yapılıyor. UEFA Regions' Cup, Türkiye'deki 296 bin civarı amatör futbol oynayan sporcularımız için de bir ilham kaynağı olacaktır.

Bir futbol ülkesi olan Türkiye, turnuvaya ev sahipliği yapma onurunun yanı sıra elbette şampiyonluk da yaşamak istiyor. 8 takım arasındaki şampiyonluk mücadelesi sırasında sahadaki yüksek rekabetin yanı sıra Fair Play ruhunun da yüceltileceğine olan inancım tam.
Turnuvadaki tüm takımlara bir kez daha başarı dilerken, futbolseverleri UEFA Regions' Cup'ta 1 Temmuz'daki açılıştan 9 Temmuz'daki finale kadar tüm maçları izlemeye davet ediyorum."
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.