Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Pandemi

Amerika’da Türk İş İnsanının Futbola Katkıları

Serdar Jacob Tuygun uzun süredir Amerika’da yaşayan bir iş insanı ve futbol hayranı olarak, 5 sene önce Dallas FC City kulübünü kurdu. A takımı, B takımı, altyapı ve Futbol Akademisi ile adeta bir futbol fabrikası yarattı ve 15 oyuncuyu dünyanın her yerine transfer etti.
 
Tuygun kulüp gelirleri ve giderlerini aynı seviyede tutulması gerektiğini söylerken, bunun ancak iyi bir sistemle mümkün olduğunu vurguladı. Kulüpteki sağ kolu ve As Başkanı Nicolas Ayala, Güney Amerika’daki bağlantılarıyla kulübe önemli yetenekler kazandırıyor.
 
Uluslararası bir marka olma hedefi güden Tuygun, altyapının başına Arjantin’in en önemli hocalarından Guillermo Rivarola’yı getirdi. Tuygun, şimdide Türk futbolunun ulusararası alanda tanınan ismi Engin Fırat’a spor direktörlüğü teklifi götürdü.
 
Takımına modern bir stad kazandırmak isteyen Tuygun, Amerika’nın en büyük spor şirketlerinden Karen Renee Lucchesi ile çalışmalarını sürdürüyor.
 
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.