Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hüddam 3: Lamia Sebahat Aydın

Ankara’da Gerçekleştirilen ‘Takımını Sen Kur’ Basketbol Turnuvası Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Ankara Basketbol Kulübü ev sahipliğinde 24-25 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilen, halka açık ve ücretsiz olan turnuvada 9-16 yaş aralığında ki çocuklar hem eğlendiler, hem de rekabet duygusunu üst seviyelerde yaşama şansı buldular. Turnuva sonunda madalya ile ödüllendirilen sporcular, tesisten çok mutlu ayrıldılar.

Amacımız; Çocuklarımıza sporu sevdirip, sağlıklı nesiller yetiştirmek

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan turnuvaya katılım yoğundu. Bu ilgiden çok memnun olduğunu belirten, Ankara Basketbol Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Anadolu Birlik Spor Kulübü Başkanı Atanur Yılmaz sözlerine şöyle devam etti.


‘’ 2004 yılından bu yana, bünyemizde yetiştirdiğimiz sayısız sporcu ve antrenör ile Türk sporuna katkıda bulunmaktan gurur duyuyoruz.  Bu organizasyonumuzda, bugüne kadar sadece sokak basketbolu oynamış çocuklara dahi, salonda basketbol oynamanın keyfini yaşatmak ve profesyonel sporcu olma arzusunu aşılamak istedik. Ankara’nın çok farklı semtlerinden katılım sağlanmış olması, bu amacımıza ulaştığımızın bir göstergesi oldu. Her yıl geleneksel olarak devam etme kararı aldığımız bu turnuvayı, ülke geneline yaymayı planlamaktayız. Ülkemizde fark edilmeyi bekleyen çok fazla yetenek varken, bütün çocuklara ulaşmak için elimizden geleni yapmak bizim görevimiz, sporu seven, sağlıklı nesiller yetiştirebilmek en büyük gayemizdir.’’ dedi.

Yeni bir oluşum içine girdiklerini de sözlerine ekleyen Atanur Yılmaz, ‘’Anadolu Birlik Spor Kulübü’’ adı altında, bu tür organizasyonlara her branşta devam edeceklerini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.